#1

]adidas shoes

in Share With Other Members Fri Jul 13, 2018 2:31 am
by BlancheBurneJones • 3 Posts

Maar fouten en vergissingen van tegenstanders adidas shoes die ooit zelf hebben plaatsgevonden, zullen waarschijnlijk opnieuw voorkomen. Adidas moet oppassen dat niet dezelfde rivier opnieuw zal worden betreden. De complexiteit en diversiteit van de Chinese markt is frustrerend genoeg en elke rechttoe rechtaan overweldigende marktpositie Kan te oppervlakkig zijn. Dat wat we meestal zeiden, het tweede of derde niveau van marketingconcept, een verkoper weet dat het openen van een winkel in een straat van Dong Guan misschien beter is dan het openen van een winkel in het beste paleis van Peking. De taak van kanaalreconstructie is nog steeds aan de gang.In april 2011 richtte Adidas een westers hoofdkantoor op in Chengdu, wat markeerde dat Adidas de reconstructie van vijf grote Chinese regio's voltooide.

In dit verband hebben relevante experts eraan herinnerd dat consumenten reguliere producten moeten kopen om onnodige problemen als gevolg van inbreuken te voorkomen. Sinds kort wordt de douane van Urumqi ervan verdacht het auteursrecht van Adidas te schenden. Verzegeld met gesp. De zenderverslaggever Luo Ting adidas sneakers heren zei: "De jas waar ik op sta, van ontwerp of handelsmerk, is bijna hetzelfde als die Adidas-kleding die op de huidige markt circuleert. Maar deze partij kleren was van de grootste waarde in de Gevallen die de Urumqi-douane in de afgelopen jaren heeft onderzocht, die verband houdt met de schending van de intellectuele eigendomsrechten. "De adidas schoenen heren inspectiekamer van het stationskantoor, Chief Wang Kaijun van de douaneambtenaren van Urumqi, zei:"

De persoon die de leiding had over Rong Yang Shoes zei dat sinds vorig jaar de bestellingen van Adidas aanzienlijk zijn afgenomen. Samen met de vooruitgang van de industriële overdracht in de afgelopen paar jaar, behalve Adidas, Nike, puma en andere merken hebben ook geprobeerd om de bestelling te plaatsen. Het heeft ook de spanning veroorzaakt van het tekort aan arbeidskrachten en de toegenomen uitgaven. In de Pearl River Delta en de Yangtze River Delta is de belangrijkste waarde dat er superioriteit is zoals een hogesnelheidstrein, de arbeidskosten. En de meest genoemde reden is dat er voordelen adidas zx 700 zijn in de lonen en salarissen van het personeel.

Uit een reeks gegevens blijkt echter dat de kostprijs van de kosten geleidelijk afneemt, maar de situatie van overbrenging naar het continent is niet zo goed als verwacht. Op dit moment zijn de arbeidskosten slechts een beetje schuw met kustwateren, laag - niet een Veel van de kosten van het transport naar het vasteland zijn ook gestegen Vergelijkbaar met kustgebieden Daarnaast zijn de werknemers na het verhuizen naar het vasteland in wezen lokaal en daarom is het management niet zo gemakkelijk als voorheen.Zo wordt geanalyseerd door het personage Vanzelfsprekend worden huidige kosten en hoogwaardige grondstoffen van Nike, Adidas, enz. Gedistribueerd op het Chinese vasteland, terwijl de secundaire standaardbestellingen rechtstreeks worden overgedragen aan Indonesië, Vietnam en andere Zuidoost-Aziatische landen.

Verder is de meest representatieve doorbraak het ontwerpconcept van drie lijnen. Het ontwerp brengt een nieuwe trend voor ons. Het ontwerp vult een nieuwe jonge generatie op en vormt een populaire nieuwe stijl, het geeft een nieuwe pluralistische visie voor de wereldwijde sportartikelen. "Door de onderzoeken naar de verdeling van de temperatuur van onze lichamen ontdekt Adidas het kenmerk van de lichaamstemperatuur van vrouwen en mannen. De temperatuur bij vrouwen en mannen is anders, ze kiezen voor verschillende stoffen. In feite kan het TX Hybrid Jacket de lichaamstemperatuur van mensen aanpassen, omdat het de techniek van Body Mapping toepast.

Ze maken damesjurken met meer warme adidas boost materialen, maar ze moeten de ventilatie en transpiratie van de herenkleding goed houden. "In feite gebruikt de TX Hybrid Jacket vele soorten geavanceerde technologieën, die een alzijdige bescherming bieden voor de mensen die aan het sporten zijn. In de openlucht denk ik dat we bekend moeten zijn met deze geavanceerde technologieën. WINDSTOPPER? ACTIVE SHELL is gemakkelijk in gebruik omdat het licht en flexibel genoeg is. Bovendien is de ventilatie zeer goed. Het heeft ook de superieure functies van winddicht en Waterdicht, we zeggen dat het geschikt is voor extreme buitenoefeningen HYBRID APPEAL Adidas Company kiest de materialen met verschillende functies.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3251 topics and 3258 posts.