#1

Nike Air Max 1

in Share With Other Members Thu Aug 23, 2018 9:48 pm
by NatalieParker • 3 Posts

De eenvoudige Nike Air Max 1 sole-swapped hybrid zal een trend blijven binnen de Air Max-afdeling van Nike Sportswear, omdat we de populaire Air Max 95 al in een vergelijkbare Vapormax-vorm hebben gezien. Een groot deel van de hype rond Sean Wotherspoon's Air Max 97/1 ontwerp van de Vote Forward-campagne van vorig jaar heeft wat energie rond deze geremixte Max-pictogrammen gebracht, dus welke andere mash-ups zou je graag willen zien? Blijf op de hoogte voor de release van deze Air Vapormax 97 op vrijdag bij retailers zoals Titolo, en bekijk de Air Max 1/90 hybride als je dat nog niet hebt gezien.

De steeds veranderende kleuren van de Air Max 270 hebben neutrale tinten bereikt met deze opkomende colorway in tan. De ondoorzichtige heel-eenheid heeft een bruine tint van boven naar beneden, terwijl de bovenste mesh-schaal een tonale make-up gebruikt om hem te verenigen met Nike Air Max 95 de Air-unit. Een zwarte binnenschoen en hiel-lus maken de look af, volgens een formule voor verschillende andere Air Max 270-releases die vanaf vrijdag 2 maart in de winkel vallen. Bekijk hieronder een gedetailleerd overzicht van deze nieuwe colorway en blijf op de hoogte van officiële release-informatie.

Ondertussen Nike Sneakers heeft de andere versie een duurzaam gewatteerd bovenwerk dat de drager van extra warmte moet voorzien. Het originele Footscape-lettertype bevindt zich over de teen van beide selecties en voegt een vleugje nostalgie toe aan deze versie. Richt je blik op een valdatum van 8 maart en verwacht dat er paren in de Verenigde Staten en in Japan aankomen. Er komen meer nieuwe kleuropties voor de Air Max 270, inclusief deze aantrekkelijke "Medium Olive" -versie. Kleedde zich voornamelijk in die tint, het maakt gebruik van Total Orange in de doorschijnende hak tas omringd door Nike Schoenen een witte schuim tussenzool.

Het revitaliseren van originele kleurenschema's is een geweldige manier om de energie rond een sneaker te vergroten, want fans die geen paar konden beveiligen, zoeken ergens anders een andere colorway van hetzelfde silhouet op. Nike maakt van dat idee gebruik en laat een Cargo Khaki / Bright Citron-iteratie van de Flyknit-trainer vrij die twee pijlers van de populaire hardloper combineert om een geheel nieuw ontwerp te creëren. Degenen die de OG hebben gemist, of klanten die Flyknit-trainers willen blijven kopen, kunnen dit doen op 10 maart wanneer dit paar in de schappen komt met een adviesprijs van $ 150 USD.

Gisteravond telde Nike tot middernacht (EST) voor de wereldwijde onthulling van "Choose Go", een nieuwe advertentiecampagne met de Nike Epic React-hardloopschoen. De aarde is op onverklaarbare wijze gestopt om zijn as, en het is aan de inwoners om deze terug te drijven naar zijn normale rotatie door samen in dezelfde richting te rennen. Kobe Bryant, Giannis Antetokounmpo, Simone Biles, Odell Beckham Jr., Kevin Hart en nog veel meer doen mee aan deze wereldwijde grens Nike Air terwijl ze de Epic React-hardloopschoen dragen. Bekijk de onderstaande video en koop hier de Epic React.

Gisteren brachten we u een eerste blik op de Nike PG 2 "NCAA" met een grimmig wit bovenwerk en een kleurrijke gemarmerd loopzool. Nu komt Kobe AD aan de collegiale pret beginnen met een it-itering van "March Madness" die dezelfde esthetiek gebruikt. Zwart op wit vervangend door wit, het heeft een gespikkelde middenzool die is uitgerust met hetzelfde generieke kleurenschema als de buitenzool. Afgewerkt met een iriserende Swoosh, deze specifieke aanbieding wordt geleverd met een beetje meer detail dan de PG 2 die ervoor kwam.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3253 topics and 3260 posts.