#1

DEUS PET

in Share With Other Members Thu Oct 18, 2018 7:36 pm
by Jamie Dickens • 3 Posts

ÿþZoveel eigenaren van kleine bedrijven - met name degenen DEUS PET die thuis werken - hebben erg veel tijd nodig. Immers, als een onafhankelijke professional moet je de hoeden dragen van: accountant, verkoper, medewerker van de klantenservice, marketingmanager, distributiemanager, belastingdeskundige en talloze anderen. Hoewel je misschien wanhopig hulp nodig hebt, denk je waarschijnlijk dat je het je niet kunt veroorloven iemand aan te nemen. De waarheid is bekend ... je kunt echt geld sparen door een assistent te gebruiken.

Je besteedt de andere 30 uur per week aan het beantwoorden van e-mails, het doen van boekhoudingen, het bieden van klantenservice, enzovoort. Als je veel van de taken zou kunnen delegeren die niet absoluut je aandacht vereisen voor een assistent, zou je mogelijk nog twintig uur kunnen besteden aan het verdienen van geld. Dat zou je 30 uur per week geven om geld te verdienen en slechts 10 uur per week DEUS PETJES om andere dingen te doen. Denk je niet dat je een assistent kunt betalen? Oh ... dat kan je zeker! Virtuele assistenten voeren een breed scala aan taken uit tegen zeer redelijke tarieven.

Ze werken via telefoon, e-mail, fax en post, in plaats van een fulltime medewerker van uw DEUS PET ZWART bedrijf te zijn. Op deze manier betaalt u alleen voor de services die u nodig hebt. Laten we zeggen dat u wel een virtuele assistent inhuurt. Hij / zij werkt 20 uur per week voor een tarief van $ 35 per uur. Dat is gelijk aan $ 700. Aan de andere kant, GIJ spendeert die 20 uur per week om meer geld te verdienen. Dat zou u een extra $ 2.000 per week opleveren (met hetzelfde voorbeeld hierboven). Je zou eigenlijk MEER geld verdienen ($ 1.300 meer) door een virtuele assistent in te huren dan dat je het DEUS PET SALE allemaal zelf zou doen.

1. Begin door een lijst te maken van alle actiepunten. Hoewel het eng lijkt, heb je zodra je ze hebt vermeld een aanval. Als ze alleen ruimte in je hoofd innemen, kunnen ze meer seembigger zijn dan ze zijn. Breng ze dus op de aarde en op papier. 2. Geef prioriteit aan de lijst. Dit is een belangrijk onderdeel van het ondernemen van actie. Er zijn echt items die belangrijker of dringender zijn dan andere. Zet de lijst dus op volgorde van belangrijkheid orurgency. Als onderdeel van dit ontdekkingsproces, identificeer je alle items die je candelegate.

Door activiteiten op een constructieve manier in te plannen, kunt u minder tijd aan hen besteden en ze daadwerkelijk krijgen. En houd je doelen maximaal op drie. Voeg alleen een item toe na het voltooien van een item. Als de deadlines anders zijn, overweeg dan om je activiteit te spreiden, zodat er geen downtime is. 5. Stel een accountability partnership in. Dit is iemand waarmee je kunt samenwerken om je voortgang te monitoren en je prestaties te vieren. Wanneer je je taken hebt voltooid en projecten naar voltooiing hebt verplaatst, moet je dit DEUS PET KOPEN bevestigen.

Koop een mentor en emuleer andere succesvolle mensen.Milana Leshinsky heeft een website gemaakt speciaal voor moeders die een internetbedrijf willen starten. U krijgt antwoord op vragen zoals: - Waarom zou u een internetbedrijf starten? - Wat moet u online verkopen? - Wat hebt u nodig om een website voor uw bedrijf te bouwen? - Hoe u een overstap maakt van uw voltijdse tijd? U kunt ook een gratis exemplaar van haar rapport "Internet Business Ideas For Moms!" downloaden om erachter te komen wat voor soort winstgevend online bedrijf u kunt bouwen. Bezoek haar website vandaag op http://www.BusinessMom.com/? sh

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3254 topics and 3261 posts.