#1

new balance dames

in Share With Other Members Sat Nov 03, 2018 12:32 am
by Vanessa Mary • 2 Posts

ÿþMita x Mad Hectic x New Balance M580 28 september new balance dames 2010 Op dit punt is Mita naar New Balance zoals Ronnie Fieg voor Asics is. Het lijkt erop dat het Japanse merk de kern vormt van vrijwel elke opmerkelijke samenwerking die het merk heeft gepland en deze Mita x Mad Hectic x New Balance M580 is daar een direct bewijs van. De schoen is absoluut mooi met een suède bovenwerk van suède en flecked door levendige gele hoogtepunten. De kleur is zo helder dat hij zelfs de gloeiende 3M-accenten overtreft die in het bovendeel zijn uitgespreid. Glanzende witte accenten wikkelen deze mooi in. Als je geïnteresseerd bent, probeer dan een paar bij Mita te bestellen.

x New Balance Estates Pack Nieuwe afbeeldingen 27 september 2010 Ja, we hebben de maat gezien? x Nieuw Saldo Estates Pakket nogal wat rond hier, maar deze nieuwe fotoshoot is absoluut een nieuwe post waard. De afbeelding toont goed de inspiratie achter de modellen en doet dat met een goed oog. Deze schoenen zijn moordend als het gaat om de gebruikte materialen en omvatten premiums zoals gewaxt katoen, new balance sneakers gewatteerd nylon, vilt, leer en suède, terwijl de details alleen maar helpen ze doden ook. Toppen, citaten en Romeinse cijfers maken deze schoenen tot een van de meer doordachte releases van beide merken. Kijk of ze op 2 oktober bij Size?

New Balance Pro Court Series 27 september 2010 Dit komende jaar zal New Balance een paar van hun retro basketbal new balance 574 silhouetten afleveren, met de titel Pro Court. De schoen heeft een modieuze uitstraling en geeft een knipoog naar het verleden van Amerika met een leren bovenwerk en gevulkaniseerde rubberen zool en teen. Kijk uit naar Black, Brown, Gray en White om ergens in het begin van 2011 uit te komen. New Balance H710 Tan / Black / Red Sep 23, 2010 De New Balance H710 blijft indruk maken. Hier hebben we een recent uitgebrachte colorway, die zijn weg heeft gevonden naar de accounts in Parijs. De schoenen hebben een bruine leren constructie, off-white mesh op de enkelrand en een zwart / rode zool. Andere kenmerken zijn klassieke metalen schoenogen en blauw / rode veters. Je kunt ze nu bij Star Cow new balance sale vinden.

New Balance 580 x Mita x Mad Hectic Deel 2 ³ Beschikbaar in Europa 18 sep 2010 In wat zij opnieuw aanduiden als een deel 2 van hun samenwerking, hebben Hectic, Mita en New Balance nog twee kleurvlakken gecreëerd in het silhouet 580. We hebben gezien dat de drie deelnemen aan nogal wat dope-samenwerkingen en de trend zet zich hier verder. Kijk maar eens naar deze twee nieuwe New Balance MT580 s die hier worden getoond. De twee zichzelf verklarende colorways zijn Tri-Color of Military die in een respectievelijke White / Red-Blue of Brown / Olive Green-make-up worden gedaan. Leer of suède voor beide kleuren moet je helpen om deze keer een beslissing te nemen en als je niet kunt kiezen, kies dan beide. Ze zijn verkrijgbaar in Europa bij Sneakers N Stuff.

New Balance H710 nu beschikbaar 17 september 2010 Het was net eerder deze week dat u nieuws over de New Balance H710 bracht. De sneaker-gedraaide wandelschoen zit in een geheel zwart bovenwerk dat wordt gedomineerd door leer. Hoewel er verschillende stukken mesh opduiken rond de enkelrand en het zijpaneel, is het duidelijk ingesteld voor het parcours. Nike voegde wat contrast toe en gebruikte zilveren wandelogen om samen te vallen met de witte streep op de buitenzool en de branding op de hiel. Voeg een zachte tong en een ruwe zool toe en je bent klaar om de heuvels te raken. Ze zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde New Balance-winkels.

HECTIC x mita x New Balance MT580 10e verjaardag Gedetailleerde afbeeldingen 9 september 2010 Als het net gisteren leek dat we het hadden over new balance heren de HECTIC x mita x New Balance MT580 is dat omdat het gisteren was toen we er voor het laatst over hadden gesproken. Hoewel die update zwaar was op de info, vinden we dat het niet voldoende weergeeft wat de merken in petto hebben voor mensen die bereid zijn om de aankoopprijs te betalen, dus met deze volgende blik ligt de nadruk op de schoenen zelf en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt . Hopelijk kijken deze inside-outs naar de schoenen om ze meer recht te doen en onthoud dat ze op 18 september bij geselecteerde retailers zoals mita vallen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3252 topics and 3259 posts.