#1

nike air force dam

in Share With Other Members Fri Nov 16, 2018 9:19 pm
by Donahue Steele • 3 Posts

Håll den låst till nike air barn Sneaker News för release-detaljer, eftersom de blir tillgängliga, men du kan förvänta dig en droppe före CNY i mitten av februari. Nike Air Woven Boot var en av de tidigaste HTM-samarbetena i början av 2000-talet och avslöjade sig i en allt -vart Vävt övre och den klassiska luftvävda sulan. Medan knappt en vanlig hit hade Air Woven och dess beståndsdelar en enorm kultföljd i Japan. Vävda överdelar blev mycket vanligare i början av 2000-talet, men med varumärkets nya tunga enheter som Lunar och senare Air Max. Nike tog tillbaka den ursprungliga Air Woven Boot sen i 2017 som en del av den överflödande "lin" samlingen; det framstår en gång i en ny svart färgväg med snakeskinn läderhälsplattor en huarache-stil design (inte Air Huarache, men den faktiska mexikanska sandalen). Få dessa nu hos utvalda Nike-återförsäljare som Sneaker District.

Nike's Vapormax siluett har klädts i två olika Oreo färgvägar, med en sportande främst svart och den andra vita. Återigen har Swoosh utarbetat en annan nod till mjölkens favoritkaka genom Vapormax 2.0. I likhet med den tidigare av de två ovannämnda ordningarna, är det erbjudande du ser nedan mer svart än det vitt, med inriktning på den nyutvecklade Swoosh som är nike air dam mycket mindre än logotypen utgjorde sin föregångare. Håll dig inställd på Sneaker News för information om utgåva om den här nya oreo-smaksatta designen. Nu har du nästan säkert hört eller sett om Nikes nyaste löpande innovation -; den episka reaktionen. Byggd med en av de bredaste skummidsolerna på marknaden är den konstruerad för att förbli energig och tjock, vilket undviker den flätande effekten som en stor nike air force 1 dam majoritet av skumutrustade sneakers lider av.

Från och med nu finns det ingen officiell frigivningsinformation tillgänglig för den här nya modellen, men förväntar sig att den släpps upp till Air Max Day i mars. I andra Swoosh Brand-hybridnyheter kommer Vapormax Plus att debutera imorgon. I de tidiga stadierna av Vapormax Plus utrullning har lutningsdesignen dykt upp till vänster och höger, bland annat den nyfunna "Sunset" -färgen som hyllar till en annan OG Air Max Plus-design. Medan det kan vara självförklarande på grund av namnet, erbjuder detta -; ungefär som det tropiska solnedgångsparet -; börjar med gult och bleknar hela vägen till en djupare röd. Swooshs nyaste kombinerade design markerar nästa steg i sitt hybridiserade silhuett kapitel, med förmodligen den bästa paringen ännu -; Air Max Plus och Vapormax. Välj återförsäljare som Bows and Arrows kommer nike air force barn att ha detta brända hybridiserade Nike-val i butiken i morgon den 25 januari, för $ 190 USD.

Nikes årliga Air Max Day-fest har lett till en återgivning av en hyllade Air Max-sko från det förflutna. Markera årets "retro" är Air Max 93 i den ursprungliga "Dusty Cactus" -färgen från 1993, en sko som inte släpptes sedan 2014. Den här modellen, designad av ingen annan än Tinker Hatfield, debuterade den första Air Max-enheten som lindade runt hälen och kallades även för Air Max 270 för sin trefjärdedäckning av Air. Självklart har detta namn applicerats på den helt nya livsstilsskorren som vi nyligen undersökt i flera färgvägar. Nike bekräftar att den här utgåvan kommer att schemaläggas fram till den officiella Air Max Day firandet i mars. Nikes NBA "City Edition" -samling faller imorgon, med fyra versioner av Swooshs främsta basketsilhouetter som hylder varje lags respektive samhällen.

Nike: s nästa innovation i sin signaturlöpning är redo att göra sin globala debut. I en löpande sneaker frågar löpare efter en sko som ger mer kudde från effekten av varje steg, ger dem den energiutbyte som behövs för att hålla sig fräsch sent på loppet, känner sig lätt under foten och kan också motstå slitage på slag och element som körs efter körning. Som svar kom Swooshs innovativa designteam tillsammans för att kunna erbjuda en lösning på alla dessa behov i form av Nike React. Nikes alternativa City Edition-tröjor sträcker sig från klassiska lag till färger till förmån för varje lags respektive gemenskap och som en del av Den eventuella on-court-avtäckningen av de nya trådarna har Nike Basketball utformat fyra signaturskor efter varje spelares medföljande lag.

Utan tvekan en av Nike mest inflytelserika ACG-sneakers, kan Mowabb ses här klädd i vitvit med extra lager skinn som läggs till sin befintliga neopren för att göra varje enskild panel sticker nike air force dam ut. Till skillnad från det ovan nämnda Air 180-projektet som klädde upp designen med livfulla rosa accenter, håller detta färgväggen enkel och låter sneakers form och tilläggen till dess konstruktion ta mitt skede. Håll det låst till Sneaker News för uppdateringar om COMME des Garcons x Nike Air Mowabb. Efter ett framgångsrikt partnerskap med Swoosh på Nike Vandal High är modedesigner John Elliott tillbaka med Nike igen på Air Force 1 Low. Efter en liknande estetik håller Elliott sakerna väldigt enkelt med den här designen, så mycket, att vid första anblicken kan det bara se ut som OG white colorway.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3254 topics and 3261 posts.