#1

babyskor nike

in Share With Other Members Fri Dec 07, 2018 9:16 pm
by Cora Van • 3 Posts

En ny färgväg från Nike Air Force 1 fotbollsskor nike Low har kommit utomlands med Nike's ovanligt sett Croc-tryck läder. Den nya utgåvan av den klassiska siluetten sportar en svart slät läder övre och matchande AIR mellansula som avges av ett mörktgråt Croc-tryck Swoosh. Det är uppenbart att Nike testar ut att få tillbaka gammalt utseende utomlands med frisläppandet av andra klassiker som Charles Barkleys Air Force Max. Ironiskt nog har Charles Barkleys underskrifter också donned ett liknande croc-tryck i ett populärt tema centrerat kring Godzilla. Denna senaste färgtrafik från Air Force 1 kan inte vara inspirerad av Godzilla, men likheterna finns där och de är tillgängliga just nu från återförsäljare som Yamaotoko Footgear.

Nike s SF-AF1 Mid återvänder i en av de mest populära färgvägarna som snabbt träffar sneakermarknaden. Klädd i en trippel svart konstruktion byter denna iteration ut den vanliga vita mellansolenheten som finns på siluetten och ersätter den med svart för att vidareutveckla estetiken. Midvariationen är förmodligen den mest bärbara av de tre Special Forces-erbjudandenen, eftersom den sportar en liknande konstruktion för Air Force 1 High med ballistisk nylon som tar form på nike air max thea hälen. Med specialutgåvor som "OBJ" -versionen, och stadens val för "LA" och "Baltimore" är det här kanske också den mest populära av de tre. Denna SF-AF1 sportiga Triple Black ska snart komma till Nike Sportswear-aktörer snart och MSRP på $ 160 USD.

Nike betalar än en gång hyllning till sin kult-klassiska ACG-linje, eftersom ett liknande färgschema har dykt upp på den mer nike tofflor vanliga Air Max 95-siluetten. Med jordiska toner som tar det centrala steget på det här urvalet, är den främst tanövre uppvägd av olika nyanser av blått som liknar hur ACG-linjen har implementerat purpur och apelsiner i det förflutna. En annan tydlig nod till All Conditions Gear är den svarta, speckade sålenheten som visade sig på många Mowabb-erbjudanden. Utrustad med en chunkier såg, är 95 en perfekt kandidat att klä upp med några av Nike's terrängdesigner i åtanke. Denna ACG-stylade Air Max 95 är för närvarande tillgänglig hos utvalda återförsäljare, så det borde börja dyka upp snart.

En annan ny färgväg av Nike Air Max 95 har uppstått med en unik ny dragflik som upptäcktes på tre andra färgvägar i den klassiska Air Max-siluetten. nike huarache dam Denna nya färgväg av Air Max "Pull Tab" sportar en blandning av vitt, brunt, rött och djupt navy-lackläder över sin deep navy mesh övre. Denna blandning av färger kompletteras sedan med en off-white cream mellansula och yttersåle. Återigen ser vi den nya Air Max-dragfliken som springer upp i tungan som sågs på tre andra färgvägar som använde ett liknande rött, vitt och marint färgschema. Nike lägger till Air Max 97-siluetten till sin tidigare bekräftade "Pull Tab" -paket som består av fyra Air Max 95 färgvägar. Samma mystiska dragklapp som går ner i tungan framträder på detta erbjudande med slumpmässigt placerade svarta och blåa N-skivor som kallar ut märkesnamnsslaget i ännu en snurrning för att ge dessa klassiska löpare en unik estetik.

Precis som Air Max 95, är denna Air Max 97 planerad att anlända till utvalda återförsäljare i Japan den 23 december, med fler färgvägar av denna stil kommer sannolikt att visas snart. Håll dig uppdaterad till Sneaker News för mer om denna intressanta nya satsning på 97-modellen. Även om Nike Vandal fortsätter att förbises bland de bästa sneakers som Swoosh har att erbjuda, har den haft lite återupptagning på marknaden nyligen. Dess anmärkningsvärda samarbete har gjort det möjligt för sneaker att förbli relevant, men det är de spännande GR-färgvägarna och övergripande färgblockeringsfunktioner som gör det möjligt för denna design att vara en kultklassiker. Detta kommande svarta färgschema har en främst -; som du gissade -; svart övre med träffar av grått och vitt spridda genom element som det trefärgade fotledet. Detta erbjudande är för närvarande tillgängligt hos utvalda Nike-aktörer med en MSRP på 90 USD.

Nike s babyskor nike senaste satsning på VaporMax ser en återuppfinning av den populära siluetten för on-the-go individer. Nike VaporMax Chukka Slip sätter ihop den klassiska Max Air-enheten med en slimlös övre del. Den laceless övre lägger till lockdown med tillstånd av neoprenöverlägg (komplett med reflekterande Swoosh) som slingrar mittfoten och hälen. Den här intressanta konstruktionen fortsätter på skoens häl med sin off-center hälflik. Den senaste VaporMax-siluetten kommer att släppas i två färgvägar, en svart och en vit. Båda färgvägarna har camo-esque patterning som är täckt av en tonal neoprenöverlägg på övre delen. Enkelheten i färgväggen går bara för att förbättra den nya modellen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3254 topics and 3261 posts.