#1

converse all star outlet

in Share With Other Members Thu Jan 24, 2019 8:30 pm
by Penny Grey • 3 Posts

ÿþFootpatrol (Londense winkeliers) all stars converse dames en Converse zullen binnenkort een samenwerkingsversie van de Converse One Star uitbrengen. De schoen komt naast een Coaches Jacket, geïnspireerd door de sneakercultuur van Londen en de mysterieuze stoeprandmarkeringen die uniek zijn voor het Soho-gebied waar Footpatrol woont. De Footpatrol x Converse One Star is bedekt met eersteklas materialen en detaillering om te voldoen aan de esthetiek van de Soho-monumenten . Het bovenwerk van suèdeleer is uitgerust met Footpatrol-branding op de hiel, oranje accenten op de hielstrip en middenzoolstempel, merkveters en een witte gevulkaniseerde zooleenheid.

Het nieuws brak gisteren dat een fragment ontwerp x Sacai x Converse Chuck Taylor All Star collab op komst was. We hebben je een eerste blik gegeven, maar vandaag krijgen we een meer gedetailleerde kijk die ons laat zien waar deze samenwerking over gaat. Voor zover we weten, bestaat het fragmentontwerp x Sacai x Converse Chuck Taylor All Star collab uit twee verschillende kleurstellingen, Zwart en wit. Vandaag ligt onze focus op de Zwarte. De opvallende kenmerken van het zwarte paar zijn de hiel met dubbele merknaam waarin 'sacai' en 'frgmt' op de linker en rechter hielen worden geplaatst. Andere merken baby converse all stars omvatten het fragmentboutlogo dat op de doorschijnende kleefband is geplaatst. De schoen krijgt nog meer een collaboratieve uitstraling met de hulp van de inlegzolen van het merk.

Een andere nadere blik op het Air Jordan x Converse Pack, ook wel bekend als "The 2 That Started It All Pack", is te zien en is geïnspireerd op de "Love of the Game" van Michael Jordan. converse 70s Met de Air Jordan 2 en de Converse Fastbreak Mid, werden beide paren gedragen door Michael Jordan in het midden van de jaren 80 en een A UNC-thema is te zien op elk. Het witte leren bovenwerk wordt geaccentueerd door de Carolina Blue op de branding en op de hiel. Michael Jordan spande zich in Converse sneakers aan, vooral tijdens zijn studententijd bij UNC. Hij droeg zelfs de Converse Fastbreak Mid tijdens de Olympische spelen van 1984. De Air Jordan 2 Alumni is eigenlijk een PE-versie van het model dat Jordan droeg, terwijl het al een Chicago Bull voor het Carolina Pro Alumni-basketbalspel was voor het goede doel.

Converse heeft beslist de Converse Fastbreak Mid dit jaar nieuw leven in te blazen, omdat het wordt aangeboden converse aanbieding in het aankomende Jordan x Converse Pack naast een nieuwe colorway van de Air Jordan 2. Maar het retro basketbalsilhouet krijgt ook een kans om helemaal alleen te schijnen als we Bekijk hierboven het geperforeerde pakket. Converse Fastbreak Mid Perforated Pack bestaat uit drie verschillende colorways van de sneaker met elk een bovenwerk van geperforeerd leer met suède details op de hiel, branding en neus. De drie kleurenopties omvatten wit, grijs en zwart, en alle drie zijn afgewerkt met witte tussenzool en rubberen buitenzolen. Zoek naar het Converse Fastbreak Mid Perforated Pack bij geselecteerde Converse-verkopers deze zomer.

Een gedetailleerd overzicht van het Air Jordan x Converse Pack oftewel "The 2 That Started It All Pack" wordt gegeven, geïnspireerd op de "Love of the Game" van Michael Jordan. Met de Air Jordan 2 en de Converse Fastbreak Mid, werden beide paren gedragen door Michael Jordan in het midden van de jaren 80 en een A UNC-thema is te zien op elk. Het witte leren bovenwerk wordt geaccentueerd door de Carolina Blue op de branding en op de hiel. Michael Jordan spande zich in Converse sneakers aan, vooral tijdens zijn studententijd bij UNC. Hij droeg zelfs de Converse Fastbreak Mid tijdens de Olympische spelen van 1984. De Air Jordan 2 Alumni is eigenlijk een PE-versie van het model dat Jordan droeg, terwijl het al een Chicago Bull voor het Carolina Pro Alumni-basketbalspel was voor het goede doel.

Hoewel ze nog maar net aan de kant zijn gegaan, want ze zijn nu internationaal verkrijgbaar, gaan ze op zoek naar de Converse Chuck Taylor All-Star x Nike Flyknit True Indigo om in de toekomst in de Verenigde Staten uit te brengen. Deze converse all star outlet gloednieuwe colorway van de Converse Chuck Taylor All-Star x Nike Flyknit wordt geleverd met een geweven bovenwerk van Nike Flyknit dat de schoen veel ademend, licht en flexibel maakt dan je traditionele paar Chucks. Het toevoegen van nog een andere dimensie van comfort ons het gebruik van een Nike Lunarlon binnenzool en neopreen voering. Het bovenste en veters van de True Indigo worden vervolgens gecombineerd met de witte Converse-patch aan de mediale zijde en de witte rubberen zooleenheid. Verwacht dat deze in de nabije toekomst stateside zullen neerzetten voor ongeveer $ 110. Internationale lezers kunnen hier nu een paar ophalen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3252 topics and 3259 posts.