#1

adidas amsterdam

in Share With Other Members Sun Jan 27, 2019 11:32 pm
by Ken Wordsworth • 3 Posts

ÿþIets als het adidas Skateboarding-equivalent van Nike SB's adidas amsterdam Blazer-line-up, blijft de Campus Vulc in nieuwe low- en hightop-stijlen verschijnen. Deze nieuwste Adidas Skateboarden Campus Vulc Mid wordt geleverd in een colorway zo eenvoudig als zijn jaren '70 tijdperk constructie, een zwarte mix van leer en suède die plaats maakt voor grijze accenten, gouden branding en een witte gevulkaniseerde zool. Het effect is tegelijk traditioneel en trendy dankzij dat momentum van Golden Moments, en als je na de sprong meer foto's hebt gezien, kun je een paar van Premier pakken.

adidas Originals heeft dit jaar met dierlijke printontwerpen verscheurd, en hier is een kwartet van nieuwe ontwerpen die ervoor zorgen dat ze dat momentum behouden in het vakantieseizoen. Dames zullen kiezen uit adidas Originals Superstar 2s in zebra- en luipaardprints, die beide worden gerepliceerd op respectievelijk de Honey Hightop en de Honey Winter Superhightop-variant. Die laatste heeft een silhouet ver genoeg buiten de grenzen van normaliteit dat je je alleen kunt voorstellen hoeveel aandacht een ontwerp in adidas nmd rozetten van katten zal aantrekken, en ze zijn nu verkrijgbaar bij bepaalde winkels van Three Stripes zoals Caliroots.

De Metro Attitude is een belangrijk onderdeel geweest van de recente successen van adidas Originals en de Conductor heeft de afgelopen jaren een ondergeschikte rol gespeeld, maar er is nog een basketbalsilhouet uit de jaren '80 bezig met adidas nmd kopen die vertrouwde zool die Three Stripes leek te zijn vergeten. Maar net op tijd voor het 10-jarig jubileum van de adidas Originals SoHo store, komt de adidas Originals Rivalry Lo terug met een speciaal six-pack gemaakt voor de stad waar de winkel zich bevindt. De NY Rivalry Lo past slangenhuidaccenten toe op de brandingelementen en tenen van een zwarte en vijf witte rivaliteitsnelptops en zal deze vrijdag, 21 september, in beperkte aantallen worden geraakt.

adidas Originals-ontwerper Ilka Liebmann benadrukte de invloed van de oude creatieve bijdrager Markus Thaler van Three Stripes in een nieuwe video die het proces beschrijft waarmee Thaler een nieuw pakket van samenwerkende releases delegeerde en tot bloei adidas nmd heren bracht. In The Legacy of Craftsmanship zien we jonge ontwerpers leren van de oude meester hoe ze concepten die zijn ontworpen voor adi-reppers Derrick Rose, Lionel Messi, Snoop Dogg en Caroline Wozniacki het beste kunnen realiseren. De respectieve output van adidas Originals Torsion Attitude, Samba, Pro Shell en Courtstars zijn zeer expressief en gepersonaliseerd en weerspiegelen de toewijding tot uitmuntendheid die de 40-plusjaren van Thaler en het eerste decennium van de Originals-lijn zo succesvol hebben gemaakt. Blijf bij Sneaker News om uit te vinden wanneer deze worden uitgebracht en bekijk de volledige video hieronder in de tussentijd.

Een schoen die voldoende ondergewaardeerd is om op de eerste pagina met Google-resultaten te komen als je een video van een nerveuze tiener kunt overtreffen, deze adidas-klassieker die tijd doorbrengt onder de afdelingen Originals en Skateboarding krijgt een nieuwe revisie. De Adidas Originals Ciero Winter is bekend met een mix van suède en leer op het ingetogen zwart / grijs bovenwerk, maar wat deze echt opvallend maakt, is de fuzzy fleece voering die je het hele tweede deel van het jaar warm moet houden. Werp wat klassieke adidas-blauwe veters erin en dit is een solide reimagination van een consistente stand-by die nu bij Titolo verkrijgbaar is.

Het merk met de Three Stripes heeft zijn vlekken heen en weer veranderd van cheetah naar luipaard, naar een hele reeks dierenprints die gemaakt zijn voor een van de adidas y3 meest memorabele trends van 2012. Nadat Detroit rapper Big Sean ongeveer een jaar geleden een adidas Originals Superstar liet zien met luipaard bovenkant, zagen we vergelijkbare looks van de Japanse retailers Kinetics en ABC-Mart, plus tal van andere katten en andere wilde inspiratie. Nu komt een nieuwe Superstar 2 voor vrouwen op de scène met de vertrouwde tweekleurige rozetten maar een witte zool / Shelltoe-opstelling om ze los te maken van de eerder genoemde MC's die tot nu toe nog niet zijn uitgebracht. Deze zijn hieronder in meer detail te zien en pakken die van een Adidas Originals-dealer zoals Shelta.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3252 topics and 3259 posts.