#1

new balance 990v4

in Share With Other Members Wed Jan 30, 2019 11:57 pm
by YettaFerguson • 3 Posts

ÿþEn præmieudseende new balance 990v4 version af New Balance 995 for nylig faldt. Selv om det kommer i farver, der synes at være bedre egnet til de koldere måneder, er designet så rent, vi troede, at nogle af jer måske vil se godt på det. Rocking en Clay Brown og Tan farve ordningen, er New Balance 995 lavet af premium suede og mesh. Tilføjelse af endnu mere af et luksuriøst motiv til skoen er læder accenter på steder som tungen og hælen.

Sidst i sin omstrukturerede variation returnerer New Balance 530 i en tidløs finish til foråret 2017. Flaunting en alsidig kombination af sort og hvid, de traditionelle toner er væsentligt fremtrædende i hele runnerens blandede materialesammensætning. Åndbar mesh og læder dominerer flertallet, new balance 1260 v7 som er draperet i den uberørte nuance, mens kontrastfarve sorte accenter i hele udtaler den rene profil.

Startlinjen for New Balance begyndte i 1908 af William J. Riley. Da der var behov for en bedre bueunderstøttelse i sko, fremstillede Riley forhandler af new balance en sko med en mere behagelig følelse. New Balance er et af de ældste sportssko fra USA. Virksomheden forbliver vedholdende at frigive en række sneakers til sport og livsstil. og New Balance knytter igen en gang til en anden banger. Kendt som x New Balance 997 Cortado, i dag har vi billeder af sko samt frigivelse info for dem der ønsker at scoop op et par.

X New Balance 997 Cortado er inspireret af designernes foretrukne espressodrink (Cortado). Dette gøres forhandler new balance ved at give skoen en øvre lavet af en Light Tan suede offset af de mørkere hits på sidepanelerne, som sker for at huske N branding lavet i vachetta tan. Tilsætninger på skoen inkluderer lysgrå på tungen og hælen, og den hvide mellemsål og gummi ydersål kombination. En meget enkel og ren farvelægning, der skal være let at bære uanset årstid, ikke?

Hvis du kan lide hvad du ser, skal du kigge efter disse til at falde den 25. marts eller $ 210 online og i butik. Er du på hegnet om New Balance 1978? Du burde ikke være fordi det er en rigtig dup model, der absolut ikke bør soves på. Der er en håndfuld farveveje at vælge imellem, men i dag får vi et bedre kig på det grå par. En model med begrænset udgave, se gule new balance efter det nu hos udvalgte New Balance-forhandlere landsdækkende og online for en pris på $ 230.

Den Nye Balance 770 får ikke så meget kærlighed som nogle andre silhuetter, men New Balance har skabt to nye farveveje i sneakeren, der uden tvivl vil appellere til skoens fans. New Balance efterlod ingen sten ubesværet med disse to nye farvelægninger, der begge bruger en kombination af marineblå og brunfarvet på modsatte måder. Skoen er konstrueret ud fra en rig kombination af mesh, nubuck, ruskind, læder og nylon for et premium look og feel. Begge par er færdige med hvide mellomsåler og marine ydersål.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3254 topics and 3261 posts.