#1

asics kayano

in Share With Other Members Tue Feb 19, 2019 1:41 am
by William Jeremiah • 3 Posts

Onlangs werden we getrakteerd op het Offspring asics kayano x Onitsuka Tiger Desert Pack met de Gel Lyte 5 en Onitsuka Tiger Running Shaw in een thema bij zonsondergang en zonsopgang, dat bij het uitkomen van de planken van de plank vloog. Vandaag zien we de Onitsuka Tiger Harandia op zichzelf schitteren in high-top mode. Deze suède boot-editie biedt geweldige ondersteuning en het comfort van een sneaker met gelpadding-technologie. Het bovenwerk van de sneaker is samengesteld uit suède panelen met perforaties in secties en rubberen branding op de hiel en de tong. Het trio is afgewerkt met SoLyte-tussenzolen en slijtvast rubber voor comfort en duurzaamheid. Je hebt de keuze tussen Grijs / Zacht Grijs, Honingmosterd en Zwart / Bruin, het is een feit dat je met geen van de drie iets fout kunt gaan.

Traditioneel zien we de Asics Gel Lyte 3 of Gel Lyte 5 gemaakt in nieuwe, heldere kleurstellingen. Maar deze nieuwste versie stelt de Asics Gel Epirus in een zwart en wit zebra bedrukt bovenwerk en accentueert het asics gel kayano silhouet in Hot Pink. Van teen tot hiel, dit is de belichaming van luid en is de perfecte keuze als je naar dat soort uiterlijk gaat. Ga naar je plaatselijke Asics-winkels om de Asics Gel Epirus Zebra te pakken of neem contact op met de mensen bij Titolo. Na in 1992 door het Dream Team asics gel nimbus te zijn afgeslagen (dankzij Michael Jordan), krijgt Isiah Thomas eindelijk zijn signature sneaker , de Asics Gel Spotlyte, 22 jaar later in een Olympische colorway. In juni hebben we je een voorproefje gegeven van de Asics Gel Spotlyte Isiah Thomas Pack met drie colorways die zijn carrière vierden, een colorus van Indiana Hoosiers, colorway van Detroit Pistons en wat een Olympische colorway had moeten zijn.

Het Japanse schoenenmerk Onitsuka Tiger, eigendom van Asics, heeft een nieuwe luxueuze versie van hun Shaw Runner onthuld om de zomer met een knaller af te sluiten! Het slanke silhouet is versierd met een donkerrood / bordeauxrood bovenwerk dat grotendeels bestaat uit leer en subtiele slagen van suède. asics cumulus De sneaker maakt ook gebruik van een Solleyt middenzool met witte vlekken en een zwarte slijtvaste rubberen buitenzool die er afgewerkt uitziet. Je kunt deze Onitsuka Tiger Running Shaw Lux nu bij bepaalde retailers zoals A few kopen.

Eerder deze week namen we een kijkje in het Outdoor-pakket van Asics met drie silhouetten, de Saga, Gel Lyte 3 en Gel-Spotlyte, die allemaal de tinten en kleuren van buiten / natuur dragen. Vandaag concentreren we ons op de Gel-Spotlyte, die misschien het minst bekend is over het silhouet van de drie. Deze karakteristieke sneaker van Isias Thomas is te vinden in tan-panelen in olifantenprint die zijn geplaatst tegen een donkergroene ondertapijt met zwarte en oranje details. Als je goed kijkt, zie je ook dat de groene tussenzool zwarte spikkels bevat, wat een leuk detail is voor deze op de natuur geïnspireerde schoen.

We zien dat de Asics Gel Kayano de gebruikelijke Gel Lyte releases steelt. Deze herfst verwacht meer kleurvarianten naar het oppervlak, zoals de zwart op zwart gaasbodem 90 s runner. Het gaas zorgt voor ademend comfort en een beetje stijl voor de sneaker. Deze versie heeft ook paarse accenten op de neus die naar de hielbeker leiden. Het lichtblauwe detail accentueert de voering en de buitenzool. De rode kleur op de tussenzool en het geborduurde Asics-logo maken de look af. Vang deze release en laat dit seizoen meer vallen.

Afgezien van alle Gel Lyte 3 s asics nimbus 18 die deze zomer is gevallen, geeft ASICS ons een GT-Cool-model om de zomer precies goed te maken. De hardloper heeft een lichtgrijze spiraalbodem met donkergrijze suède overlay. Aangevuld met lichtblauw dat de strepen en het merk op de hiel uitlijnt. Het gaas langs het zijpaneel biedt ventilatie voor de hardloper of koper die geniet van het luchtige comfort. Ook uitgerust met gesplitste tong van ASICS om de look af te maken. Dus als je opnieuw begint met naar school te gaan of nog steeds zomerkleding op te halen, pak een paar hiervan. Deze kleurmanier zal gemakkelijk overgaan in een herfstlook.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: ylq
Board Statistics
The forum has 3246 topics and 3247 posts.