#1

adidas yeezy

in Share With Other Members Fri Mar 08, 2019 1:58 am
by Bob Trevelyan • 3 Posts

Adidas NMD City Sock 2 Sashiko er ligesom NMD R1 Zebra adidas tubular shadow Pack og alle stilarter er dækket af samme sort-hvide farveskema. Den fulde Primeknit øvre er detaljeret med et glitch camo mønster, mens de tre striber branding ses på hælen faner. Gennemførelsen af totonet design er en hvid Boost mellemsål og halvt gennemskinnelig ydersål. Se efter Adidas NMD City Sock 2 Sashiko på udvalgte adidas butikker og online den 17. august for et pris på 170 DKK. Sørg for at klikke og bogmærke vores Air Jordan 13 GS Wolf Grey hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

adidas originals er stolt over at afsløre adidas tennis samling af pharrell Williams. Tre-par kollektionen er inspireret af tennisens gyldne æra. De tre modeller i samlingen omfatter adidas Adizero Ubersonic 3.0, Adizero Ubersonic 2.0 og Barricade Boost 2017, alle de store præstations tennissko muligheder, der er lavet til konkurrenten i dig. Adidas Adizero Ubersonic 3.0, Adizero Ubersonic 2.0 og Barricade Boost 2017 alle Kom klædt i fed kigger, der bruger en farvekombination, der inkluderer rød, blå, gul og adidas handball spezial hvid. Skoene er lavet ved hjælp af materialer som mesh, smeltede lag og neopren. Se efter Adidas Tennis Collection Af Pharrell Williams at frigive den 31. august hos udvalgte Adidas Originals forhandlere. Enhver tennisspillere ud disse opsamle et par eller to?

Nu til køb, her er et andet kig på mita sneakers x Asics Gel Mai. Denne samarbejdsversion af Asics Gel Mai er klædt i en adidas iniki sort premium suede øvre. Parret med suede konstruktionen er den svarte camo lærred bemærket på underlaget. En anden funktion på skoen er den underskrift somymmetriske lacing system og den chunk branded mellemsål gjort i en kontrasterende hvid nuance. TPU krave suspensionen og den flydende TPU hæl tæller runde ud skoens vigtigste komponenter. Ligesom hvad du ser? Hent et par fra deltagende detailhandlere i dag til MSRP på $ 130.

Ovenfor vil du få et første kig på den kommende størrelse? x adidas Originals London til Manchester Pack. Den nye collab mellem de to er centreret omkring adidas Gazelle Super (2 par) og adidas Indoor Super. Alle tre par fra modellen kommer med farveveje inspireret af den rejse, som fodboldfans i Manchester og London gør for at se deres hold. Gazelle adidas pure boost Super kommer i ruskind og nubuck øverste lavet i to inverterede Blå og Pink farveveje (Red on heel tab), der refererer til London Underground billetter. Den indendørs Super kommer i et hvidt og gult farveskema, der siges at repræsentere farverne på Manchesters over jorden. Indoor Super er lavet af ruskind, læder og nylon, mens du lægges på toppen af en tyggegummi. Sølvlæderet på hælflappen og Three Stripes giver skoen en dejlig fed, men subtil pop. Kig efter hele størrelsen? x adidas Originals London til Manchester Pack falder individuelt i de kommende uger. Det første par sæt til at falde er Gazelle Super i Royal Blue og Pink colorway. Se efter det ti drop i størrelse? online og vælg forhandlere den 18. august for omkring $ 105.

En anden gengivelse af adidas NMD R1 i en zebra-inspireret farveway frigiver denne sommer, og dette udvalgte par har en hvid base i stedet for det andet sorte par. Skoen tager faktisk tegn fra japansk Sashiko broderi, og det er simpelthen farvet i det sorte og hvide tema på tværs af sin primeknit øverste og soklignende krave. Tonale hvide hits ses på snørebånd, EVA-indlæg og Boost mellemsål, mens en halvt gennemskinnelig ydersål kompletterer stilen helt. Med en pris på $ 170, se efter denne adidas NMD R1 på udvalgte adidas butikker og online den 17. august. Sørg for at klikke og bogmærke vores Air Jordan 13 GS Wolf Grey hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Sneaked i Kanye s Hotel Presidential Suite Hvem hentede et par adidas Yeezy Powerphase? Hvis du er fan af den slags Yeezys, har vi fået gode nyheder adidas yeezy for dig: Flere farveveje ser ud til at være undervejs. Ovenfor finder du hvad der synes at være sort og grå prøver af adidas Yeezy Powerphase. Billedkvaliteten er subpar, men vi er ret sikre på, at det er hvad vi ser på. Det er også værd at nævne, at alle fodtøj, der ses på billedet, endnu ikke er blevet bekræftet at være aktuelle kommende udgivelser. Helvede, hvis Yeezy vælger at gøre det, kunne ingen af dem nogensinde se dagens lys, sandaler inkluderet. Hvordan kan du have flere farver [img]http://www.tamazghapress.com/images/product/adidas-431akg.jpg i adidas Yeezy Powerphase? Er hype til denne model DOA?

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3251 topics and 3258 posts.