#1

new balance udsalg

in Share With Other Members Thu Mar 14, 2019 8:48 pm
by Josephine Benedict • 4 Posts

Siden OL i München begyndte new balance udsalg TIGER at blomstre i Europa. Ledsaget af erhvervelsen af flere små virksomheder blev ASICS Corporation formelt oprettet i 1977. ASICS er akronym for "ANIMA SANA IN CORPORE SANO", nemlig stærkt sind i en stærk fysik. ASIC-GEL, det superstødabsorberende gummi, AHAR super slidstærk gummi, DUOSOLE super slidbestandige og skridsikre store og mellemstore såler, super fleksibilitetssele af SPEVA, DUOMAX dobbeltdensitets anti-tilt-enhed.

ASICS: I 1949 etablerede KIHACHIRO ONITSUKA i Japan den tidligere ASICS. I de tidlige år af Asics var det mere som en skofabrik. Og firmaet fik sit nye navn "ONITSUKA TIGER" i 1950. Det store gennembrud i virksomheden var kommet new balance sneakers herre fra en fjernløbsvinder, der bragte TIGER-skoene i 1951 Boston marathon race. Virksomheden gjorde også et stort fremskridt i indendørs sportssko, med fremkomsten af CUPSOLE, som sikrede stabilitet og bedre præstationsfodtøj.

Blandt medaljevinderne new balance tilbud i the1964 Tokyo Olympics Games var 46 atleter iført TIGER sko. Australien atlet DEREK CLAYTON brød marathon rekorden med en chok tid. Den TIGER sko, han brugte i sit spil var lavet af NYLON materiale, som var de unikke sko i verden. TIGER rangeret i toplisten i den første fodtøjsundersøgelse, der blev rapporteret af RUNNER WORLD-magasinet. Indtil 1970 blev TIGER den største løbeskofabrikant, og 70% varme atleter havde alle sine new balance sko sko.

De mest anerkendte mærker af løbesko-stjerne er: USA, Saucony, New Balance, Brooks og Japans Asics. KIHACHIRO ONITSUKA skabte Asics forgænger i Kobe, Japan i år 1949. I de tidlige år af Asics var mere som en skofabrik. Og firmaet fik sit nye navn "ONITSUKA TIGER" i 1950. Virksomhedens første store gennembrud kom i 1951, en langdistanceløber, der iført TIGER-sko, vandt førstepræmien i Boston marathon race.

Denne slags magiske sko blev designet med et ventilationssystem. I 1961 var det første par løbesko til Marathonlegenden ABEBEBIKILA, TIGER-skoene. For at vælge det bedst egnede tekniske referencemateriale til at lave skoene, blev TIGER målt for mere end 20.000 mennesker. I 1964 Tokyo new balance 574 dame Olympics Games var 46 medaljevindere klædt på TIGER brand sko. I samme år brækkede Australien DEREK CLAYTON marathonpladen med et fantastisk resultat.

Den TIGER sko, han brugte i sit spil var lavet af NYLON materiale, som var de unikke sko i verden. I samme år blev TIGER optaget til den første fodtøjsundersøgelse, der blev offentliggjort af RUNNER WORLD-magasinet, på toplisten i testen fem jogging sko mærker. I år 1970 blev TIGER USAs største løbesko producent og næsten 70% af de berømte atleter var slidt TIGER sko. Næsten 80% volleyballspillere i OL i 1972 i München spiller slidte TIGER sko.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3252 topics and 3259 posts.