#1

adidas sko

in Share With Other Members Fri Apr 26, 2019 7:38 pm
by MichaelArchibald • 3 Posts

Ikke desto adidas sko mindre er erhvervslivet stadig uundgåeligt for at forbinde denne handling med fænomenet, at indenlandske produktionsomkostninger stiger kraftigt, rekrutteringen er vanskelig. Det er dog ikke en hændelse, men mere af en tendens. Så tidligt som for tre år siden da den globale økonomiske krise brød ud, lukkede Nike sin sidste fabrik i Kina for at reducere bagagen i Kina. Hvis sammenligner Nike og Adidas disse multinationale giganter til "trækfugle", er det naturligt, at de skal forlade, fordi der nu ikke længere er frodige træer, er heller ikke landet mere frugtbart.

Ikke desto mindre vil Kina kunne tiltrække disse "trækfugle" på grund af sin fordel i billig arbejdskraft for dem, der opmærker på omdannelsen og opgraderingen af den indenlandske intensiv fremstillingsindustri, men denne slags situation vil gradvist ændre sig som forbedring af nationaløkonomien og folks Levende standard. Som svaret i e-mailen fra Adidas hovedkvarter er "Lukning af fabrikken i Kina ud adidas campus af det strategiske overvejende at integrere globale ressourcer". Bortset fra denne grund, ingen andre ellers.

At huske den langsigtede historie af sportsvarer fremstillingsindustrien, Adidas, Nike og andre multinationale sportsbeklædning mærker har altid valgt vejen "Hvor omkostningerne er lave, er der vejen. I begyndelsen etablerede de produktionsområder i europæisk Amerika, som er betragtes adidas sneakers som fødestedet for mærker. For at tage eksemplet fra Nike for at spare omkostningerne byggede det sin egen oversøiske produktionslinje i Japan. I de senere år var japansk yen konstant stigende såvel som lønomkostninger, hvilket gjorde Nike's produktionsomkostninger øvre og øvre og øvre.

For nylig blev det rapporteret, at verdens næststørste sportsselskab Adidas ville lukke den eneste af sin fabrik i Suzhou i oktober i år. Adidas embedsmænd bekræftede denne meddelelse til journalister i går, men understregede, at Adidas stadig har over 300 samarbejdsindustrier i Kina. Lukningen vil ikke påvirke produktionen, og lukkede fabrikker er baseret på overvejelsen af strategien adidas sneakers dame om at integrere de globale ressourcer igen. Ikke desto mindre , er det stadig uundgåeligt, at erhvervsmarkedet er forbundet med denne handling med fænomenet, at indenlandske produktionsomkostninger stiger kraftigt, er rekrutteringen vanskelig.

I marts 2009 annoncerede Nike lukningen af sit fodtøjs produktionsanlæg, der kun ejes af det - Taicang-anlægget. På det tidspunkt svarede Nike i Kina på Syd reportere, at "Formålet er at fremme de langsigtede indkøbsintegrationsstrategier og strømline forsyningskæden." Adidas nægtede faktisk korrespondancen mellem at lukke fabrikken og stigende omkostninger, og det ser ud til, at der ikke eksisterer nogen konflikt mellem "global ressourceintegration" og "stigende omkostninger". At huske den langsigtede historie af sportsvarer fremstillingsindustrien, Adidas, Nike og andre multinationale sportsbeklædning mærker har altid valgt vejen "Hvor omkostningerne er lave, er der vejen. I begyndelsen etablerede de produktionsområder i europæisk Amerika, som er betragtes som fødestedet for mærker.

Et eksempel er blevet sat af Y-3 for at bevise at sportselementer kan finde en måde i modecirklen. Der er tre hovedserier i Adidas. De er præstationsserier, originaler og sportsligt fashionable stil. Der er tvivl om Adidas logoer, fordi der er flere logoer af Adidas, mens Nike har et samlet logo. Dybest set har næsten alle Nike-produkter kun swoosh-logoet. Det er nødvendigt at skelne adidas sko dame mellem adidas-logotyper. I det hele taget er der i Adidas tre hovedmærker nemlig Adidas Original, Adidas Style og Adidas Performance, som folkene er meget velkendte. På denne måde er der adidas tre logoer i overensstemmelse hermed. Adidas klassiske serie er repræsenteret af clove logoet, fashionable stil serien er vist med runde og halv lukket 3-strip og præstationsserien er udtrykt af tre-strip. Hver Adidas logo har en særlig betydning. Klove-logoet, der repræsenterer en blomstrende blomst, er ideen, der deles af de fleste mennesker. Årsagen ligger i sin form. Og dets betydning [img]https://www.sarahsevenblog.com/images/shoes/adidas-200lgh.jpg[/] blev forvrænget af folket som symbolet på den olympiske ånd.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3253 topics and 3260 posts.