#1

puma danmark

in Share With Other Members Wed May 08, 2019 12:08 am
by Antonia Marcellus • 3 Posts

Tilgængelig nu på Kixify & eBayAlife puma sko sort og Puma er tilbage på det med et andet fodtøjskollab lige i tide til forårs- / sommerperioden. Duo s nyeste drop funktioner Puma signatur Disc Trinomic Silhouette opført på $ 150 samt det er R698 kommer ind på $ 135. Deep Green, Rød og Sølv detaljer sammen med underskrift lacing system tjener som eye candy til Disc Trinomic. Derudover tilbyder nubuck og mesh materiale en iøjnefaldende sko bygget for kvalitet og komfort.

Med en overvejende hvid øvre konstrueret af nylon med syntetiske overlejringer modtager sneakeren en farvefarve på tværs af sin helhed, især turkis, der spænder vampen og bagsiden, sammen med Melon Peach på foringen, hælflappen, blonder og puma suede classic dame tongue branding. Yderligere udtalt med Black hits overalt for at definere sin overordnede bygning, er den stilfulde løber toppet af en polstret Trinomic-sål enhed, der leverer fremragende komfort. Hent et par af disse pulserende XS850'er hos Puma-forhandlere puma sneakers dame nu. Billeder: CR

Deal x Puma 3D-pakken udgives i dag på Deal sneaker butikker i Shanghai, Tianjin og Beijing. Desværre ud over at kun udgive i Kina frigiver de kun i begrænsede mængder med begge sneakers solgt sammen i en speciel boks. Forfatter s Take: Leder du efter en homie i Kina som tilgængelig nu på Kixify & eBayColorful variationer af Puma Trinomic XT2 Plus er produceret som for sent, hvilket er hensigtsmæssigt siden forår og hvide puma sko sommer er synonymt med lyse farver.

For den seneste udgave er den klassiske løber blevet behandlet i en overvejende sort suede og mesh sammensætning. De iøjnefaldende toner af Teaberry Red er fremtrædende placeret på øjenlågene, TPU-hæltælleren, underskriftstrimlerne og mellemsålen, mens yderligere popper af Lilla yderligere definerer sin pulserende, men undervurderede palette, som ses på foringen, bagsiden mellemsål, ydersål og snøring komponent placeret på forfoden.

En silhuet, der har modtaget utallige iterationer siden 1970'erne, er Puma Suede s klassiske og forenklede profil virkelig elsket verden over, da den stadig er populær indtil i dag. Som foreslået, arver denne variation en tonal sort suedebase, mens en hvidmalings splattere effekt omslutter sin helhed til en kontrastfuld finish. Detaljeret med en matchende sort formstripe og snørebånd, lav-top sneaker er størknet puma danmark af en ren hvid gummi mellemsål enhed. Fina hånd omfatter guld Puma branding på vamp, samt tungen fanen skygget i sort, hvid og grøn. Find denne stilfulde gengivelse af Suede-silhuetten fra udvalgte Puma-forhandlere globalt.Images: Rakuten

Dette tager dig tilbage til det grundlæggende. En simpel hvid og rød palette med en off-white sål. Hvis dette er for lavt på din basaritetsradar, så hold dig væk. Ellers grib disse og rock dem, men forvent ikke mange hoved til at dreje. Det er ikke en type-o. Puma Blaze of Glory Dskmstrkt Pack, ellers kendt som Deconstruct-pakken, har fået mange udseende, især i Herzogenaurach, Tyskland.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3252 topics and 3259 posts.