#1

converse kind

in Share With Other Members Sat May 11, 2019 12:35 am
by Todd Conrad • 3 Posts

ÿþDe Converse Chuck all stars converse dames Taylor Ox krijgt deze keer de em op em met een gelikte Native inspired release. De sneaker heeft een rood bovenwerk met suède trim en een geweven bovenwerk dat een native printpatroon speelt met een witte buitenzool die er mooi onder zit. Deze schone Converse Chuck Taylor Ox is onlangs Ace Hotel Shoreditch heeft met Converse First String samengewerkt om een colorway rond te brengen, gebruikmakend van de Converse Pro Leather High. Deze beauts worden samengebracht door een combinatie van een luier-suède / nubuck, met een koeienhuid-voering .

De CONS Pro Leather heeft dezelfde geweldige pasvorm in een stijlvol poseidon gekleurd getrommeld leer met gebruinde accenten en rode veters om op te starten. Kijk de monochrome Amerikaanse vlag op de binnenzool die perfect past in het algehele kleurenschema. Deze zijn Converse heeft zojuist een andere versie van de Converse Jack Purcell LTT Ox uitgebracht, baby converse all stars die dit jaar zijn aandeel in colorways heeft gezien. De aantrekkelijke look bestaat uit een suede bovenwerk dat is versierd met camouflageprint. Er worden ook zilverkleurige metalen veterogen aangebracht op de veterogen, terwijl groene schoenveters en een rubberen tong / zool ook worden gebruikt.

Source ConverseConverse is weer bezig met converse 70s de collabs die Neighborhood introduceert voor deze aankomende set Converse First String-releases. De twee schoenensets bevatten een Converse Jack Purcell en Converse Chuck Taylor zoals voorzien door Neighborhood en zij kiezen respectievelijk voor blauw suède en zwart leer. De co-branded Converse-versie heeft een geweven hiellipje voor dat extra beetje flare en lading in tonnen stijl rondom. Kijk of deze op 1 november beschikbaar zijn voor heel specifieke Converse-winkels over de hele wereld.

Neighborhood x Converse First String PackConverse Jack Purcell, Converse Chuck TaylorSource SF "Converse First String heeft de Converse First String Pro herwerkt voor het najaar en heeft een converse aanbieding rits aan het binnenpaneel van de Dr. J sneaker toegevoegd. en vandaag bekijken we een paar dat een denneappelbruin schema aanneemt: zowel uit leder als uit suède heeft de sneaker absoluut een oud skoolgevoel en ook de leren schoenveters en veterhaken dragen bij aan het rustieke voel de kicks bij Converse retailers nu inclusief Wish and End.

ChicksonFire Weekly Top 20 Instagram-editie 15 okt 2013 De Converse Chuck Taylor heeft een beetje een impliciete klasse in zijn genetische make-up om mee te beginnen en deze keer besloten ze om het een beetje op te spelen met de Converse Chuck Taylor LR Two Tone Ox. Flinke namen opzij van de sneakers zijn in feite een tweekleurig leren silhouet, waarvan de hak en de tenen allebei zijn gebruind met een marineblauw middenpaneel. Gelooide lederen foxing en tonglabels vervolmaken het gevoel van deze Converse Chuck Taylor die deel uitmaakt van de herfstcollectie van Converse Skateboarding is deze CONS Pro Leather Skate. Het ontwerp heeft een eenvoudig grijs suède-uiterlijk en zwarte details langs de schoenveters, binnenvoering en zijmerken. Ondertussen is het bovendeel verankerd door een witte bekerzool en is het voorzien van Lunarlon-technologie.

Ondertussen bewerkt koper de schoen veterogen, terwijl een converse all star outlet nette camouflageprint op zowel de voering als de binnenzool wordt aangebracht. Een witte rubberen zool zit onder, strekt zich langs de voorkant uit om het teengebied te bedekken. Vind de kicks nu bij winkels, waaronder het in Stockholm gevestigde SNS. Voor het najaar maakt Converse's First String-label gebruik van badstof, omdat we hier een Converse Pro Leather Ox zien die het gebruikt. Specifiek gebruikt de sneaker badstof langs de hele bovenkant, allemaal in verschillende tinten grijs en beiges. Zittend onder en het voltooien van de look is een klassieke witte zool. Vind de schoen bij zool. Vind de schoen bij Converse-dealers, waaronder het Britse End.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3251 topics and 3258 posts.