#1

puma sko sort

in Share With Other Members Tue May 21, 2019 11:17 pm
by Eve Salome • 3 Posts

ÿþAndre større mærker s puma sko herunder adidas har meddelt, at 99% af deres produkter vil være PFC-fri inden 2017, men falder stadig for kort til Puma s 100% engagement. Det førende sportsmærke Nike mangler stadig en handlingsplan for at bekæmpe brugen af PFCs.via: JSAvailable Nu på Kixify & eBay. Når du hører at Solange Knowles x Puma har samarbejdet om design, må du forvente, at resultatet skal være dynamisk, højt og vilde.

Japan indfødte atmosfæren er heller ikke nyt for dette. atmos x PUMA er kommet sammen igen for at bringe dig noget anderledes og kreativt, men også at holde den klassiske teknologi fra PUMA Disc, som vi alle ved. Atmos x PUMA Disc Blaze Trinomic OG Solen og månen består af en sort og lilla øverste der repræsenterer puma sneakers nathimmelens farve. I midten er disksystemet orange som den lyse sol.

Endelig er mellemsålen dækket af mørke grå speckles, der lyser i mørket, der matcher sålen og skiven. Disc Systemet sammen med Trinomic-dæmpningen giver stadig silhuetten det klassiske udseende og komfort PUMA skabt tilbage puma sko dame i 90'erne, hvilket gør det muligt for dette samarbejde ikke kun at være betagende i syne, men let på fødderne. Disc Blaze er rygter om at frigive engang i december, så hold dig opdateret til en officiel release date.Images: SFAvailable Nu på Kixify & eBay.

Ikke kun er den øvre oparbejdet i et fint jacquardmateriale, men det har en cheetahprint hele tiden. Cheetah printet er lavet i blågrøn og marineblå og er accent med mørkeblå læder detaljer. I lighed med tidligere Hoh x Puma-samarbejder bærer denne puma sneakers herre Puma Basket et House of Hackney patch på tungen i stedet for Puma branding. Puma branding er også til stede i guld på hæl og sidepaneler. Grib din nu fra udvalgte Puma forhandlere og lad os vide dine tanker nedenunder.vi: highsnobietyAvailable Nu på Kixify & eBay.

Hvis du ikke har været i stand til at hente et par Puma R698 endnu, fordi det har frigivet i et begrænset samarbejde, eller du bare ikke har set nogen af de farvande, der har udgivet, kan det være det, du har ventet på. Den klassiske 90 s træner udgives i denne alle sorte farvelægninger, der er så alsidige som det bliver. Med undtagelse af et strejf af hvidt på mellemsålen, har denne Puma R698 et ellers alt sort udseende. Den øvre er sammensat af et behageligt mesh og tekstureret læder materiale, der giver denne sneaker et rent og slankt udseende. Den trinomiske mellemsål kommer i en sprød, ren hvid, puma sko hvid mens ydersålen også er lavet i sort. Se nærmere på de detaljerede billeder ovenfor, og tag dit par nu fra udvalgte Puma-forhandlere. Af: KixAvailable Nu på Kixify & eBay.

Ved at bryde den ned, er Tom klædt med det sort-hvide stof, Birgitta i himlen farvet med svarte pletter og Ingela i det spotted monokrome stof. Alle tre meget unikke endnu modige i design for en så simpel silhuet som Puma Suede. Sneakersnstuff x 10-gruppen x Puma Suede Pack er indstillet til udgivelse den 8. november på Sneakersnstuff.com og der forhandlere i Stockholm og London.Source: Sneakersnstuff Tilgængelig nu på Kixify & eBay.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3252 topics and 3259 posts.