#1

nike air force 1

in Share With Other Members Tue Jun 04, 2019 10:08 pm
by Kerwin Hoyle • 3 Posts

Nike KD 9 Elite's nyeste farveway vælger en nike air force 1 lyserød nuance over hele sko fra top til bund. Skoens tonale udseende er derefter kontrasteret af de grå accenter, der er noteret på Flywire og Nike Swoosh. Med påskesæsonen er lige rundt om hjørnet, er dette helt sikkert en basketballsko, der kan du i en festlig stemning. Tekstilfunktionerne omfatter Flyknit forfoden, Nike Zoom Air-polstring og net og skum rundt om hælen.

Hent dit eget par i dag til detailprisen på $ 150.PS. Noget værd at nævne er, at Nike har mærket denne udgivelse som en NikeLab-skabelse. Tag det for, hvad det er værd. Udvider den kommende Nike Kobe A.D. Compton er faktisk inspireret af Demar nike huarache DeRozans barndomsminder fra Kobe Bryant. DeRozans tidligste hukommelse om Kobe var under Game 5 i 1997 NBA Western Conference Semi-finals mellem Kobe s Lakers og Utah Jazz.

Med Nike Air Force 1 Low og Mid tilbage i sin nike air Jeweled variation i år, er det nu rapporteret, at Nike Air Max 1 Jewel vil blive genoplivet så godt. Først introduceret i 1996 blinker denne 2017-version med en førsteklasses læderkonstruktion dyppet i grønt, mens den definerende miniature Jewel Swoosh er subtilt fremtrædende på tværs af siderne. Efterbehandling detaljer omfatter hvide accenter for sin foring, snørebånd, mellemsål enhed og sort gummi ydersål. Selvom det s foreslog at være et prøvepar, holde sig indstillet til KicksOnFire nike shox for at få det til rådighed og mere info snart.

Udtales af metalliske kobber accenter gracing trimning af sine sider, samt på stroppen spænde, efterbehandling detaljer omfatter de karakteristiske Penny logoer og den klassiske airbag enhed i hælen. Finding for $ 160, se efter dette par på udvalgte Nike forhandlere, såvel som online nu. Allerede udgivet i GS-størrelser, vil Nike Air More Uptempo Bulls debutere i mænds størrelse, som starter senere i denne uge.

Simpelthen defineret af sit Chicago Bulls-inspirerede farveskema med rødt, der omfatter sit flertal, er sort laklæder udnyttet til den fremtrædende "AIR" branding på tværs af dets sidepaneler. Derudover har hælen en særlig hyldest til året 1996, hvor tyverne fortsatte med at nå en tidligere NBA regelmæssig sæson rekord på 72 sejre nike sb og 10 tab, mens også vinde deres fjerde NBA titel i seks årstider. For $ 160, du kan finde dette par på udvalgte Nike butikker fra fredag den 7. april.

Det var kun et spørgsmål om tid, før Nike faldt en flerfarvet version af Nike LunarEpic Low Flyknit 2. Den tid er nu. Kig på de officielle billeder af Nike LunarEpic Low Flyknit 2 Multicolor. I modsætning til den flerfarvede version af den originale Nike LunarEpic Low Flyknit ser denne version ud til at bruge flere hits af Green på Flyknit-oversiden. Det flerfarvede tema er mest mærkbart på tungen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3254 topics and 3261 posts.