#1

nike air max90 essential heren[

in Share With Other Members Fri Jul 12, 2019 11:13 pm
by Paddy Gunther • 3 Posts

ÿþDe Air Jordan nike air max90 essential heren 1 Retro '86 maakt gebruik van een van Nike's meest geslapen tinten om dit voorjaar een grote impact te maken.Volgende maand is het de beurt aan Jordan Brand om de Air Jordan 1 Retro Hi Premier "Red Luxury" opnieuw uit te geven, die aanvankelijk debuteerde in 2008. Samengesteld uit rood lederen overlays en bijpassende rode onderlays, heeft de sneaker donkere legergroene details op de denim Nike swoosh.

Donggebied en binnenvoering. De look is afgerond met groene en rode veters en een witte rubberen zool. Je kunt meer foto's verwachten als de datum van 2 december dichterbij komt.Na de eerste blik die we hadden van de Air Jordan 1 Retro nike air max 90 heren Hi Premier "Varsity Red", hebben we hier een meer gedetailleerde blik op de levendige sneaker. Jordan Brand heeft het hele jaar door Air Jordan 1 Retros in nieuwe kleurenbanen uitgeduwd, waarbij deze colorway niet anders is.

Nu voor nike air max97 sale hun nieuwste creatie, heeft Jordan Brand eindelijk de Air Jordan 1 een Nike Flyknit-upper gegeven.Als eerbetoon aan de erfenis van het silhouet, combineert Jordan Brand de Flyknit-geweven constructie met premium lederen slagen die zijn geplaatst in gebieden zoals de Swoosh, Wings branding, de Nike Air-merktong en de inlegzolen. Een ander kenmerk van de schoen is de grafische weergave "19852017" gedrukt op de binnenste kraag die een eerbetoon is aan het originele Air Jordan 1-releasejaar.

Beneden nike air max 98 is een witte rubberen tussenzool en een buitenzool van gom om het bovenwerk aan te vullen. Winkelen Air Jordan 1 Retro High Flyknit Golden HarvestDeze nieuwe versie van de Air Jordan 1 reconstrueert het bovendeel volledig door de lederen lambrisering kwijt te raken en te vervangen door een veel lichtere en ademende Flyknit-constructie. Subtiele lederen slagen zijn nog steeds te vinden op de schoen.

De Air Jordan 1 (samen met een Air Jordan 9) zal in een speciale colorway verschijnen om het NBA All-Star Weekend in Los Angeles, Californië te vieren in februari 2018. Deze versie van de Air Jordan 1 is gekleed in een premium Black tuimelde leren bovenkant met glad leer op de kraag en de Swooshes aan de zijkanten. nike air max baby Details over de schoen zijn Metallig Gold-hits op gebieden zoals de Nike Air-branding op de tongen, de vleugelslogo's en de omtrek van de Swoosh.

Metalen goudkleurige accenten worden gebruikt voor de Nike Air-branding op de tongen, de Wings-logo's en de omtrek van de Swooshes, terwijl een witte tussenzool, ijzige doorschijnende buitenzolen en op Los Angeles kaart-geïnspireerde grafische inlegzolen het thema helemaal completeren.Het NBA All-Star Weekend in Los Angeles, Californië wordt volgend jaar gevierd met deze Air Jordan 1 LA. Het model is gemaakt van een premium tumbled zwart lederen bovenkant met glad leer op de kraag en swooshes over de zijkanten.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3253 topics and 3260 posts.