#1

nike air max classic

in Share With Other Members Wed Jul 17, 2019 1:40 am
by Fitch Titus • 3 Posts

Het maakt niet uit hoe vaak Nike de nike air Air Max 1 opnieuw uitvindt en aanpast, het zal altijd een klassieker zijn. Deze set die later deze zomer wordt uitgebracht, heeft een nieuwe, lichtere en meer ademende constructie dan het origineel. Deze Nike Air Max 1 Ultra 2.0 Essential wordt geleverd in een klassieke kleurencombinatie van wit en zwart. Wit textielgaas domineert het grootste deel van het bovendeel samen met de tussenzool en een deel van de buitenzool. Zwart kunstleer is vervolgens op het spatbord geplaatst met extra zwarte strepen op de voering, de tong en de hiel, de Swoosh op de zijpanelen en de Ultra 2.0 buitenzool met strepen. Kijk of deze Air Max 1 in de nabije toekomst kan worden uitgebracht voor $ 120. Wil je cop of passeren?

Alle zes colorways zullen worden vrijgegeven? Exclusief op Nike Paris via? A lottery draw system. Er zijn in totaal slechts 20 paar beschikbaar. De gelukkige winnaars? Zal vandaag zijn aangekondigd. Als nike air max 90 je een paar wilde hebben, moest je een online loterij invoeren via de honeyeecom.us-nieuwsbrief of door je te registreren op de Nike Paris-website. Het is duidelijk te laat om deel te nemen, maar we dachten dat we het nieuws met u zouden delen voor iedereen die geïnteresseerd was om een paar nike air force te krijgen. Het is een longshot, maar heeft iemand geluk gehad? De Nike Zoom LeBron Soldier 11 zal verschijnen in een klassieke Bred-colorway om de maand juli te verwelkomen.

De Nike KD 10 Oreo aka Vingerafdruk symboliseert het DNA van Kevin Durant van zijn spel en de impact ervan op de NBA. De schoen heeft een gemêleerd gebreid bovenwerk in zwart en witte tinten voor een klassieke look en een witte tussenzool met de zichtbare Zoom air sole maakt het ontwerp compleet. Dit paar is ook een eerbetoon aan KD's niet-aflatende wens om zijn stempel te drukken op het spel, van de blacktop van Seat Pleasant tot nike air max 1 het hardhout van de Bay.Kijk naar de Nike KD 10 Oreo-vingerafdruk bij bepaalde Nike-winkels en online op 1 juli voor een retail prijskaartje van $ 150.

Een van de zeven nieuwe colorways voor de Nike Air VaporMax deze zomer is het cargo khaki-thema. De schoen heeft een mix van donkergroene tinten over zijn flyknit-bovenkant en dynamische Flywire-kabels en is gedetailleerd met 3M-reflecterende accenten op de hielen. De opvallende bubble VaporMax-buitenzool maakt de look helemaal compleet. Kijk voor de Nike Air VaporMax Cargo Khaki bij bepaalde Nike-winkels en online op 7 juli voor een kleinhandelsprijskaartje van $ 190.

Extra details zijn onder andere het BHM-logo met de inscriptie op de hiel en de doorzichtige buitenzool bedekt? Gouden glitters en het woord Love erop gedrukt. De Nike Air Max Zero Premium krijgt deze zomer een nieuwe veelzijdige colorway van riviersteen / donker stucwerk. De klassieke runner heeft een mesh-sokachtig bovenwerk met een bootie-geïnspireerd ontwerp bedekt met de grijsachtige tint, terwijl vleugjes violet op de hiel te zien zijn voor een mooi vleugje contrast. Een witte tussenzool met accenten van zwart op de buitenzool completeert de look helemaal. Verkoop voor een prijs van $ 150, kijk voor deze colorway van de Nike Air Max Zero bij bepaalde Nike-winkels en vandaag online.

De Nike Air Max 2 Uptempo 94, die vorige maand werd uitgebracht in Triple nike sneakers White, is nu bevestigd om terug te keren in een OG-colorway. Deze OG-colorway van de Nike Air Max 2 Uptempo 94 is populair gemaakt door de basketbalteams van Duke Men uit het midden 90 s en heeft een combinatie van wit, zwart en koningsblauw over het bovenwerk van leer, mesh en nubuck. De schoen wordt gemarkeerd door overlays op het zijpaneel, het Swoosh-logo bij de enkel en de 180 ° zichtbare Max Air-eenheid in de hiel. Zoek naar de Nike Air Max 2 Uptempo 94 OG Duke die op 1 juli wordt uitgebracht voor $ 140. Grijp je een paar?

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3253 topics and 3260 posts.