#1

adidas tubular

in Share With Other Members Thu Aug 08, 2019 12:39 am
by Jessica Jessie • 3 Posts

Damiam Lillard upplever en tidig sommar adidas shoes tack vare till stor del till Golden State Warriors som gjort snabbt arbete av honom och hans Blazers genom att svepa dem i första omgången av Western Conference Finals. Lillard dök ut men krigarna har helt enkelt för mycket arbetskraft. Lillards säsong kan vara över, men vi är ganska säkra på att han kommer att arbeta med sitt spel hela sommaren 17 och du kan antagligen fånga honom genom att använda den helt nya adidas Dame 3 Florist City. Adidas Dame 3 Florist City hämtar inspiration från Portland moniker av "Rose City".

adidas adidas superstar dam har precis avslöjat sitt senaste tillägg till PureBOOST-franchisen med introduktionen av den nya PureBOOST DPR.Denna nya versionen av PureBOOST har den senaste tillämpningen av adidas 'industriledande BOOST-teknik, med en ny 8 mm häl-till-tå-offset. adidas boost Genom att skapa en naturlig BOOST-plattform som lagrar och släpper loss energi mer effektivt varje gång den träffar marken, gör skon det möjligt för löpare att verkligen känna gatorna. Vid utvecklingen av PureBOOST DPR tittade adidas på stadslöparens behov och designade en sko som är lika dynamisk och anpassningsbar som de är.

Ytterligare detaljer om skon inkluderar den kantiga EVA-mellansulan som omsluter Boost-tekniken på skon, Off-vita adidas flux snören, gummi yttersula, Rick Owens logotyp på yttersula yttersula och extra stoppning på vristområdet. Det faktum att premiummaterial används och det går samman med den berömda Rick Owens motiverar priset på 900 dollar, eller hur? Hämta ett par idag från utvalda återförsäljare som END.

Vi vet alla att adidas vinner, men när det gäller siffror, hur mycket är det att vinna? De senaste nyheterna rapporterar att adidas försäljning har ökat med 18,9% (6,04 miljarder USD) under första kvartalet 2017. I gengäld innebär detta också att rörelseresultatet också har ökat med 28,8% till 637,3 miljoner USD. Det adidas tubular rapporteras också att detta drevs av ökad försäljning i alla delar av världen, med undantag för Ryssland. De två länderna med de största ökningarna var Nordamerika (31%) och Kina (30%).

Samarbetet kommer att innehålla nya färgvägar av Pure Boost 2017 och Climacool 1. Från världens dödligaste maneter kommer båda modellerna klädda i vitt med glöd-i-mörka accenter när de utsätts för mörker. Pure Boost har en full Primeknit-överdel med läderdetaljer och en full-längd Boost mellansula i vit. Climacool 1 är också tillverkad av Primeknit på överdelen tillsammans med läder accenter, 360-graders kylteknik, en gjuten EVA-mellansula och ADIPRENE yttersula för dragkraft och stabilitet.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3253 topics and 3260 posts.