#1

babyskor nike

in Share With Other Members Mon Sep 23, 2019 9:43 pm
by Pandora Dodd • 3 Posts

ÿþJustwin Customs blir en mycket känd konstnär bland nike air barn sneaker community. Med konsekvent dope anpassade spark är det ingen överraskning att vi ser en ny skapelse av Justwin Customs så snart. Hans senaste projekt hämtar inspiration från den klassiska Nike SB Dunk High Pro  UNKLE. Med SBs signaturdesign av Futura och med den på Air Jordan 1, ser det nästan ut som en exakt speglad bild av den ursprungliga sneakeren. Uppmärksamheten på detaljer och kvalitetsarbete som läggs i detta Air Jordan 1 "UNKLE" gör detta verkligen speciellt.

NBA All-Star helgen 2019 i februari kommer att äga rum i Charlotte, North Carolina, och detta Air Jordan 1 WMNS Retro High OG UNC-patent kommer att fira tillfället. Täckt i MJ: s alma mater med UNC-färger, en blandning av Obsidian, Blue Chill och White används över hela dess blanka patentläderöverdel. Slutligen, Nike Air tungetaggar, nike air dam vingar logotyp över vristarna, följt av en vit mellansula och ljusblå gummi yttersula toppar utseende. Den första Air Jordan-modellen levererade hög intensitet och förtjusning. Efterfrågan på skon ökade i häpnadsväckande antal när den släpptes.

Täckt i Racer Blue, Black, Team Orange och White-nyanser och i nubuckläderöverdelarna den nike air force 1 dam ljusa nyans, följt av kontrasterande svart för tungområdet, snören och runt kragen. Slutligen toppar ljusblå innerfoder, orange klackflikar, en vit mellansula och alternerande orange / vit randig yttersula det hela av. Men tyckte Nike inte om MJ som inte hade AJ? Förmodligen inte när han fick Air Jordan 11 (XI) Original (OG) - Space Jams (Black / Varsity Royal - White) för de återstående spelen. Samma skor som också kunde ses i filmen Space Jam.

Konspirationsteorier: Logiska (och illogiska) skäl Nike flyttade Air Jordan 11 72-10 Utgivningsdatum Top 10 sparkar att se efter i december: nike air force barn Air Jordan 11 72-10, Nike Kyrie 2, juldag Signatur KicksThe Air Jordan 11  Bred var utan tvekan årets största utgåva, och sneakersanpassaren Jake Danklefs har bestämt sig för att skapa sin egen låga version av skon. Vi såg just hans Nike Dunk Low "eBay" anpassning för några dagar sedan, men det här paret toppar definitivt det. Skon gör samma design som den officiella "Bred" -versionen som nyligen släpptes, med svart som täcker nylonnätet och patentläder, medan vit täcker mellansula och röd fungerar yttersula.

Detta innebär att skon kommer med det ursprungliga patentsläderklippet, märket Nike Air på inläggssulorna, en OG-låda och 45 på klackarna. Handla <�a class = "shop-link" href = "Om du är en av de många som följer oss på Instagram - och verkligen, varför följer du inte oss om du har Instagram - kanske du har lagt märke till ett inlägg vi lagt upp med ett handelskort av Jared Sullinger med en bit av en sneaker som han hade inbäddat på kortet. Och medan några av er hade några roliga gissningar (favorit var DaDa Spree's), är det nike air force dam faktiskt Air Jordan 11 "Concord" som Sullinger bar under NBA Rookie Photo Shoot 2012.

Panini tog skorna och klippte upp dem (oroa dig inte, Sullinger är en Jordan Brand-kille, så jag är säker på att han har mer än ett par) att sätta i sina handelskort som en del av deras Black Friday-kampanj, där samlare som köper Panini-produkter idag får speciella Black Friday-paket som kan innehålla Sullinger-korten. Harrison Barnes var en annan spelare som ingick i uppsättningen (han bar adidas MisterFly), liksom Kobe Bryant (Nike Zoom Kobe 7), även om Kobes kort har spridit sig genom olika Panini-kampanjer före Black Friday.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3253 topics and 3260 posts.