#1

Nike Sko Dame

in Share With Other Members Tue Nov 12, 2019 9:05 pm
by Jenny Ann • 3 Posts

ÿþMens den klassiske Nike Air Icarus Nike Sko Dame vendte tilbage i et par colorways sidste år, er dens moderniserede opdatering med denne Nike Air Icarus Extra netop frigivet i en iset jade / racerblå colorway.Kendt som et hurtigt tilbud, kan du finde dette skiller sig ud par hos udvalgte Nike-forhandlere i udlandet nu.Nike Air Max2 CB '94 er bestemt en god start. Muligvis betragtet som Sir Charles 'mest populære silhuet, her har vi den amerikanske colorway af den Nike Basketball sneaker, som nu er tilgængelig for cop.

Den officielle farve i Barkley-sneakeren er opført som Obsidian / Gym Red-White, den perfekte repræsentation af det frie land. Denne sko kan give mange mennesker flashbacks fra den gyldne era af basketball.Du kan finde dette par Barkleys hos udvalgte Nike-forhandlere i Billige Nike Sko dag. Hvilke andre farveveje i Nike Air Max2 CB '94 vil du se frigivelse?Det er ikke hver dag du ser en vandtæt sneaker. Gør mig ikke forkert, det er blevet gjort før, men det er ikke et almindeligt materiale.

For nylig at Hvide Nike Sko Dame arbejde på et helt hvidt par tilbydes fragmentdesignet x Nike Tennis Classic igen i nye farveveje, denne gang bestående af en RGB-pakke.Som moniker antyder, behandles den klassiske lavtop-sneaker med kontrastfulde accenter af henholdsvis rød, grøn og blå, mens den er forskudt på en sprød helt hvid læder øvre og fuld længde gummisålenhed. Desuden er hver model detaljeret med co-branding og det respektive RGB-tema på hælfligene.

Materialerne er bestemt mere stædig, dobbelt så på grund af ACG-teknologien / stylingen. De virkelige problemer med skum på Hvide Nike Sko en maske vil være, at den øverste er dybest set et enkelt stykke, så der er ikke mange linjer og former for mig at remixe. Jeg tror, at jeg laver en interessant maske fra Foamposites, som jeg sandsynligvis ønsker at hugge mindst 2 par, hvilket ville give mig nok materiale til virkelig at blive kreativ med.

Safari-skummet ville være temmelig vildt til en maske, men med den glødende tåge / røg giver det bare mening at bruge Paranormans til en gasmaske.Denne sidste mandag aften fangede vi Simmons (iført Klutch Sports-sandaler) friske ud fra en sen nat Twitch Stream med Swiftor (i adidas Ultra Boosts) og Exum (vippende Pharrell adidas Hu Tennis). livet i NBA nu hvor han faktisk spiller efter at have gået glip af sit rookieår og at være Nike-atlet i denne nye æra for swoosh og ligaen.

Vi havde også en chance for at tale med Nike Sko Air Max Fox om hans overtagelse af den nye Call of Duty: WWII, livet i NBA, hans forhold til Nike og hans fandom af Dragon Ball Z. Det er ikke hver dag vi får at spørge en NBA-spiller om hans lidenskab for anime, så du ved, vi var nødt til at hoppe på det.Jeg har en meget smal fod, så jeg har spillet i Kobes siden Nike Kobe 4, og jeg elsker bare at spille i dem. Min favorit ville være dem eller 7'erne. Jeg har en masse input i colorways, og min bror har også fået mig i nogle andre colorways.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3253 topics and 3260 posts.