#1

adidas flux

in Share With Other Members Thu Dec 05, 2019 1:44 am
by Lester Kingsley • 3 Posts

Svart förstärkande dämpning, matchande EVA-insatser i mellansulan, märkta adidas superstar dam klackar med klackar och Gore-Tex-varumärke genom hela designen helt och hållet. En ny färgväg anländer till adidas Ultra Boost 3.0 i sommar och det är i det monokromatiska temat trippelgrått. Enkelt täckt med en blandning av grå nyanser över sin primeknit-övre, är sneakeren också detaljerad med ett ljusgråfärgat bursystem på mittfoten och hälbänken. En mörkgrå boost mellansula och svart yttersula ger en elegant look för att fullborda den eleganta designen fint. Adidas Consortium samarbetar med den belgiska baserade skodonförsäljaren Avenue för denna specialutgåva adidas Consortium EQT Support 93/16.

Den uppdaterade NMD-silhuetten är också markerad med en uppgraderad Flyknit-övre och strumpliknande fotled som förbättras med Gore-Tex, medan en matchande Boost-mellansula, EVA-insatser, hälflik och snörningsknapp på det höljda snörningssystemet toppar allt. för thie adidas NMD TS1 Gore-Tex Triple Black i utvalda adidas-butiker och online senare i år. Håll det alltid låst till KicksOnFire för de senaste nyheterna om sneaker, släppdatum och adidas skor barn var de ska. Efter att avslöjandet av adidas NMD TS1 i Bred colorway får vi nu en första titt på den kommande adidas NMD TS1 Tea Berry. Denna färgväg av modellen levereras klädd i ett färgschema Tea Berry, Bordeaux och Metallic Silver.

Precis som majoriteten av alla andra färger i modellen, kommer skon adidas skor herr också med ett randigt mönster på sin Primeknit-överdel placerad längs skos signaturhastighets snörningssystem. Tillägg till skonens estetik är de svarta och ljusa lila EVA-insatsöverlagringarna placerade tillsammans med en fullängd White Boost mellansula och ljusgrå gummi yttersula. En annan gråfärgad iteration av adidas POD S3.1 kommer att göra sin debut i nära framtiden. Denna nya färgväg av modellen kallas för närvarande adidas POD S3.1 Gray Solar Orange. Den består av en grå mesh övre förskjutning av de minimala Solar Orange-träffarna som noteras på POD-varumärket placerat på ögonskärmen och häldragfliken.

Black History Month är i februari, och den månadslånga firandet kommer att innehålla en serie skor adidas skor dam som denna adidas Ultra Boost Uncaged CBC, kort för Celebrate Black Culture. Sneakeren har en ren blandning av vitt och grädde för sin Primeknit-överdel med ett matchande häloverlay och tungetikett. Tröjor av lila, svart och röd läggs på medialöglorna för kontrast, medan en vit Boost-mellansula och yttersula med svart gummi fullbordar stilen. Efter att ha avslutat allt är anpassade inläggssulor med en orange basketgrafik och CBC-märkningen i vitt. Officiella bilder av adidas Yeezy Boost 350 v2 Cream White har äntligen läckt ut och det är den renaste Yeezy-sneakeren att släppa ännu.

Ytterligare detaljer inkluderar en övergripande mångfärgad Primeknit-överdel gjord av ett ullblandat tyg som utförs i en mycket tätare stickad än normalt för att behålla värme, häldragflikar, vita hälräknare, månfärgade Primeknit-snören för att matcha den övre, en vit Boost mellansula och en vit yttersula av gummi. Det är officiellt, adidas Originals har bekräftat släppdatumet för nästa färgväg av adidas Yeezy Boost 350 V2 och har också släppt det officiella bildmaterialet. Klicka och bokmärke vår officiella adidas Yeezy Boost 350 v2 Svart Röd lanseringssida nu för mer bilder, den senaste informationen och släppdetaljer. Ställ in för att släppa den här månaden, här är en officiell titt på BAPE x adidas 3ST.002 från BAPE x adidas Snow Boarding Collection.

Officiella bilder av det kommande BAPE stella mccartney adidas x adidas Ultra Boost Camo Pack har äntligen avslöjats. Släpp nästa månad, låt oss ta en titt på båda erbjudandena. BAPE x adidas Ultra Boost Green Camos Primeknit-övre blir belagd med BAPEs signatur 1a camo-mönster, och parat med USA Bape head flaggan läggs på höger sko tungan och innersula. Guld accenter för den tre strips snören bur, märke på den vänstra skon tungan och på den svarta TPU häloverlay ger också en lyxig touch. Slutligen toppar en försvunnen Boost-sula det hela. Officiellt presenterades tidigare denna vecka, idag ger vi dig officiella bilder av BAPE x Neighborhood x adidas NMD STLT.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3252 topics and 3259 posts.