#1

converse all stars

in Share With Other Members Mon Dec 23, 2019 9:40 pm
by Gilbert Sophia • 3 Posts

Bekijk hieronder converse all stars meer van deze opvallende Chuck 2s en blijf op de hoogte voor een aankomst aan de staat hier op Sneaker News.Na een historische onthulling vorig jaar, blijft Converse de juiste bewegingen maken met de Chuck II in de vorm van geweldige colorways en dope samenwerkingen. Na een succesvol project met de legendarische graffitikunstenaar Futura, met de camouflageprint van het erfgoed en een patriottische sterrenhemel die reflecteert wanneer hij met licht wordt geraakt.

Look-futuras-converse -design-shot-futuras-son-13th-getuigen / # reageren za, 30 jan 2016 18:00:43 0000 /? p = 633479 Legendarische graffitikunstenaar Futura werkte samen met Converse aan een ongelooflijke Chuck Taylor II gevuld met zijn kenmerkende beroertes en gemakkelijk herkenbare "atoom" -logo's. converse all stars wit "Wearable art" is een manier om deze edelstenen te beschrijven, en Converse was vriendelijk genoeg om ons inzicht te geven in zijn creatieve proces door de lens van zijn zoon 13e Getuige, een [& ]

De legendarische graffitikunstenaar converse all stars sale Futura werkte samen met Converse aan een ongelooflijke Chuck Taylor II gevuld met zijn kenmerkende beroertes en gemakkelijk herkenbare 'atoom'-logo's. 'Wearable art' is een manier om deze edelstenen te beschrijven, en Converse was vriendelijk genoeg om ons inzicht te geven in zijn creatieve proces door de lens van zijn zoon 13th Witness, een van de beste jonge fotografen in de game.

Technologie en materialen - daarom. De iconische Chuck Taylor is meer dan alleen een converse sale schoen - het zijn Amerikaanse insignes. Dat gezegd hebbende, Converse was briljant voor het doen van [& ]Wat is het probleem met de nieuwe Chuck Taylors? Zien ze er niet hetzelfde uit? En als ze dat doen, waarom zijn ze dan bijna het dubbele van de prijs van het origineel? Technologie en materialen - daarom. De iconische Chuck Taylor is meer dan alleen een schoen - het zijn Amerikaanse insignes.

Dat gezegd hebbende, Converse was briljant omdat hij letterlijk niets deed aan het exterieurontwerp van de schoen, omdat alles, van de eindeloze veterogen tot de texturen op de tussenzool, direct spreekt tot tijdloze mode. In plaats daarvan concentreerde het merk zich op de daadwerkelijke make-up van de schoen door robuustere, premium materialen converse all star voor het bovenwerk en een LunarLon-loopzool over de volledige lengte te introduceren, zodat de Chuck II niet alleen zijn identiteit behoudt, maar ook de draagervaring verbetert.

Voor het eerst uitgebracht in 1917 krijgt de meer dan iconische Converse Chuck Taylor All Star eindelijk een vervolg. Introductie van de Chuck Taylor II, de opknapbeurt van het merk van de beroemdste sneaker ter wereld. Converse kent de perfectie niet en maakt de schoen met aantrekkelijke nieuwe details, maar houdt het originele silhouet intact. Gisteren officieel onthuld in Boston met media en speciale gasten, is de belangrijkste nieuwe functie van de Chuck .

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3252 topics and 3259 posts.