#1

Nike Løbesko

in Share With Other Members Sat Dec 28, 2019 8:40 pm
by Enid Van • 3 Posts

I de sidste flere år har Nike Nike Løbesko og Jordan Brand været i spidsen for NBAs MLK Day-spil og designet specielle udgaver af deres signaturlinjer som en fejring af Black History Month i februar. De årlige MLK Day-spil er blevet noget af en årlig tradition for sneakerheads, da de ikke kun opsøger BHM-sparkene (forhåbentlig opmærksomme på, at dele af provenuet fra salget af disse sko går til værdifulde årsager) i butikken, men også ivrigt venter på deres yndlingsspillere vugger dem på banen.

Men i en interessant vri i går var der næsten ingen Nike BHM-spark at finde. Normalt er MLK Day-spil pebret med Nike og Jordan-atleter, der bærer BHM-farve af stort set alle aktuelle produkter, hvad enten det drejer sig om en signatursko eller en Hyperdunk eller Nike Løbesko Herre en Super.Fly. Det var ikke tilfældet i går aftes; ikke engang LeBron James eller Kyrie Irving var iført deres respektive BHM-sko og valgte i stedet at gå med spillereksklusiver.

Uanset om det var en forsætlig beslutning, eller fyre, der simpelthen ikke Nike Løbesko Dame får deres spark til tiden, er det et spørgsmål, vi sandsynligvis vil finde ud af om i de kommende dage.Men der blev set Nike Kyrie 1 BHM i går aftes, og det kom fra en uventet kilde. Nå, uventet, fordi der er en del af mig, der håber Kobe Bryant er gal som helvede, at nogen havde nerven til at bære signatursko, der ikke siger Kobe på dem *. Jordan Clarkson bar Nike Kyrie 1 BHM under en udblæsning mod Phoenix Suns.

Lakers-tabet, som Nike Free var endnu en skuffelse i en sæson, der har været fuld af dem, kunne ikke udelukkende bebrejdes Kobe Bryant. The Black Mamba, muligvis ivrig efter at vise den unge onkel Drew, at han stadig har spillet tilbage, scorede 42 point i nederlag. Og begge ledede deres hold i deres respektive PE'er. Mens Bryant endnu en gang rystede en anden colorway af Nike Zoom Kobe 7 Venomenon 3 8 System, var Irving travlt med at vinde i en Nike Lunar Hyperdunk 2012 PE.

Bryants scoringsangreb i Nike Zoom Kobe 7 var ikke den eneste store nyhed om natten, der var i spark. New Jordan Super.Fly colorways blev fundet i mere end et par spil, Nate Robinson og Jeremy Pargo låser horn for retro overherredømme og J.R. Smith og Aaron Brooks bærer fortsat en gammel favorit af sande troende. Og Kicks on Fire viser også en komo i dagens udgave af NBA Nike Free 5.0 Dame Kicks.Black Mambas seneste tilbagevenden startede i Hawaii i går aftes mod Utah Jazz i en Nike Kobe 10 Elite-spiller eksklusiv.

Når han bevæger sig, trak Kobe Bryant en tredobbelt forkert måde med 10 omsætninger i Nike Zoom Kobe Venomenon 3, Paul George fortsætter med at støtte Spizike-bevægelsen, James Harden vugger en anden farve i Nike Lunar Hypergamer Low og DeMar DeRozan er tilbage med en anden Air Jordan, som fansen kan nyde.I går kom ordet ud, at LaMarcus Aldridge nu var medlem af Jordan Brand. Vi skulle have mistænkt så meget, da han bar Air Jordan 13 i weekenden .

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Senorita
Board Statistics
The forum has 3253 topics and 3260 posts.