#1

nike air max

in Share With Other Members Wed Apr 22, 2020 8:51 pm
by Lynn Dorothea • 3 Posts

Maar de debuutkleur van de Yeezy Boost nike air max 350? Vlam emoji's rondom. Het is niet eens te vergelijken met de Pirate Black- en Moonrock-kleurstellingen qua stijl en veelzijdigheid. Primeknit (of welk garen dan ook daadwerkelijk wordt gebruikt) en Boost wint opnieuw.

Na het uitproberen van de met Lunarlon uitgeruste schoenen en hun toewijding om het iconische ontwerp niet te verpesten, slaagde Converse erin de klassieke nike schoenen schoen te moderniseren. Als Nike nu hetzelfde zou doen voor hun retros (de binnenkant repareren maar de buitenkant niet aanraken), zijn we nike air max 95 klaar.

De Curry One MVP gaf het silhouet niet alleen een frisse kijk, maar opende ook de ogen van veel sneakerheads dat zelfs een Under Armour-schoen stijlvol kan zijn met het juiste ontwerp. Ze zijn geen Nike - en misschien willen ze dat nike air max 270 ook niet zijn - als het gaat om design, maar Under Armour heeft zeker een lange weg afgelegd. Sorry, Brandon Jennings ...

Moet je je echt afvragen waarom dit nummer één nike air max 1 is? Als je een paar hebt, weet je hoe geweldig deze zijn. De Air Jordan 1 Chicago is de definitie van een klassieker en de terugkeer van de Nike Air op de tong herinnert ons aan de tijd dat The GOAT zijn debuut maakte in de NBA. #LegendaryStatus

# KoFBestOf2015 is nu bezig met dag 3 en we benadrukken de beste nieuwe sneaker-silhouetten die dit jaar zijn gevallen. Om in aanmerking te komen voor deze onderscheiding, moest de schoen in 2015 zijn debuut hebben gemaakt, en het kunnen niet alleen laaggesneden of hooggesneden modellen zijn die op hun oorspronkelijke model lijken.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: RuskinF
Board Statistics
The forum has 3250 topics and 3257 posts.